Κέρκυρα: Εξαφανίστηκε τουρίστας στο Μαθράκη – Επιχείρηση για τον εντοπισμό του

Διαβάζεται σε 1'
Κέρκυρα
Κέρκυρα iStock

Ακόμη μια υπόθεση εξαφάνισης τουρίστα στη χώρα μας, αυτή τη φορά στο Μαθράκι Κέρκυρας.

Έναν τουρίστα ηλικίας γύρω στα 55 αναζητούν Αστυνομία και Πυροσβεστική, ο οποίος αγνοείται στο Μαθράκι Κέρκυρας τις δυο τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το corfutvnews.gr, ο φίλος του δήλωσε πως έχει να τον δει δύο μέρες και έτσι ξεκίνησε η επιχείρηση αναζήτησης του από τις Αρχές.

Στο Μαθράκι έχουν μεταβεί μια ομάδα της Αστυνομίας και μια της Π.Υ. Ο άνδρας ήταν στο νησί για διακοπές.

Η εν λόγω υπόθεση έρχεται μετά από εκείνη της εξαφάνισης Αμερικανού τουρίστα από την Αμοργό, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν όταν έφυγε από το ξενοδοχείο που διέμενε και πήγε για πεζοπορία.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό για τον εντοπισμό 74χρονου Ολλανδού τουρίστα στη Σάμο.

Τα ίχνη του 74χρονου χάθηκαν όταν ξεκίνησε από την περιοχή του Λιμνιώνα, στην οποία παραθέριζε με την σύζυγό του, για πεζοπορία, ακολουθώντας μία απαιτητική διαδρομή του μονοπατιού 13 προς Κλίμα – Αγία Κυριακή.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή (09/06) εντοπίστηκε νεκρός ο Βρετανός παρουσιαστής του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τη Σύμη, όπου και παραθέριζε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα