Κηφισιά: Βίντεο από την επεισοδιακή καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου

Διαβάζεται σε 2'
Κηφισιά: Βίντεο από την επεισοδιακή καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου
Καταδίωξη από το Μενίδι μέχρι την Κηφισιάôùí ÷áñáêôçñéóôéêþí ôïõò ãßíåôáé áðïêëåéóôéêÜ ìå åõèýíç ôïõ ÷ñÞóôç ** INTIME

Βίντεο – ντοκουμέντo από την επεισοδιακή καταδίωξη κλεμμένου οχήματος, που σημειώθηκε το μεσημέρι και κατέληξε έξω από το ΔΟΥ Κηφισιάς, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Κυριολεκτικά ως εκ θαύματος γλίτωσε ένας διερχόμενος πολίτης από το πεζοδρόμιο της οδού Αχαρνών 64, στο ύψος της ΔΟΥ Κηφισιάς, όταν οι δράστες έχασαν τον έλεγχο του κλεμμένου από τους ίδιους αυτοκινήτου, προσέκρουσαν σε κολώνα και κατέληξαν στην τάφρο του οικοπέδου μίας νεοαναγειρόμενης οικοδομής.

Τόσο η κολώνα όσο και το αυτοκίνητο πέρασαν ξυστά από τον διερχόμενο άντρα που τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά από καλώδια, θραύσματα και την πτώση του στο έδαφος, ενώ η ζωή του σώθηκε για χιλιοστά.

Το χρονικό της καταδίωξης

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ένας ιδιώτης σταμάτησε με το αυτοκίνητό του να πάρει κάτι από ένα περίπτερο, στο ύψος του Δημαρχείου Αχαρνών, στο Μενίδι, ξεχνώντας όμως τα κλειδιά στην μίζα.

Οι δύο Ρομά το εκμεταλλεύτηκαν αυτό και με αστραπιαίες κινήσεις μπήκαν στο αυτοκίνητο του θύματος και διέφυγαν αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Το θύμα διέθετε εφαρμογή με GPS και έτσι κάλεσε την Αστυνομία, δίνοντας συνεχώς το στίγμα του αυτοκινήτου. Κοντινή ομάδα της ΟΠΚΕ τους εντόπισε και ξεκίνησε η καταδίωξη ενώ κλήθηκαν και ενισχύσεις από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Στην Γέφυρα Καλυφτάκη οι δράστες εγκλωβίστηκαν από τα περιπολικά και πραγματοποίησαν επικίνδυνες μανούβρες κάνοντας μπρος- πίσω, συγκρούστηκαν με δύο περιπολικά και κατάφεραν εκ νέου να διαφύγουν. Επειδή οι δράστες οδηγούσαν επικίνδυνα προτίμησαν οι αστυνομικοί να τους ακολουθήσουν χωρίς να τους πιέσουν υπό τον φόβο ατυχήματος.

Παρόλα αυτά, ο οδηγός είχε αναπτύξει ταχύτητα και στο ύψος της οδού Αχαρνών 64, στην Κηφισιά, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και εξετράπη της πορεία του. Οι δράστες που και εκείνοι τραυματίστηκαν ελαφρά, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών και στη συνέχεια συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής που έχει αναλάβει και την προανάκριση σε βάρος τους.

Μάλιστα, από την έρευνα προέκυψε πως έχουν και οι δύο απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές στο παρελθόν για κλοπές αυτοκινήτων και ναρκωτικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα