Kingston DataTraveler 300 flash USB

Kingston DataTraveler 300 flash USB

Η Kingston Technology Europe Ltd ανακοίνωσε ότι διαθέτει στην αγορά το πρώτο στον κόσμο USB flash drive χωρητικότητας 256GB, το DataTraveler 300.

Η Kingston Technology Europe Ltd ανακοίνωσε ότι διαθέτει στην αγορά το πρώτο στον κόσμο USB flash drive χωρητικότητας 256GB, το DataTraveler 300.

Το νέο DataTraveler 300 επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πάντα μαζί τους έναν ολόκληρο ψηφιακό κόσμο από χιλιάδες αρχεία εικόνων, εγγράφων κτλ. Οι χρήστες του νέου DataTraveler 300 θα απολαμβάνουν επίσης γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων, ενώ θα έχουν και τη δυνατότητα της προστασίας των αρχείων τους με χρήση κωδικού ασφαλείας.



Το DataTraveler 300 της Kingstn είναι ιδανικό για χρήστες netbk που επιθυμούν να αναβαθμίσουν την περιορισμένη χωρητικότητα των συστημάτων τους. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από στελέχη επιχειρήσεων που δουλεύουν με μεγάλες βάσεις δεδομένων ή και designers που είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους το prtfli τους που αποτελείται από βαριά γραφιστικά αρχεία.



Το DataTraveler 300 της Kingstn δεν έχει καπάκι, αλλά είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να προστατεύεται η υποδοχή του USB όταν δε χρησιμοποιείται και είναι βελτιωμένο για να υποστηρίζει συστήματα Windws ReadyBst. T DataTraveler 300 διατίθεται μόνο σε χωρητικότητα 256GB και συνοδεύεται από εγγύηση 5 ετών και τη γνωστή πλήρη τεχνική υποστήριξη της εταιρείας Kingstn. T προϊόν διατίθεται κατόπιν παραγγελίας μόνο: οι καταναλωτές που επιθυμούν να το αγοράσουν μπορούν να υποβάλλουν την παραγγελία τους σε κάποιον μεταπωλητή ή e-tailer.




Τεχνικά χαρακτηριστικά



Χωρητικότητα 256GB



Ταχύτητα ανάγνωσης έως 20 MB/sec και γραφής στα 10 MB/sec



Διαστάσεις 70.68 mm x 16.90 mm x 21.99 mm



Θερμοκρασία λειτουργίας: 32º F έως 140º F (0º C έως 60º C)



Θερμοκρασία αποθήκευσης: -4º F έως 185º F (-20º C έως 85º C)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα