Κινηματογραφική καταδίωξη κλέφτη αυτοκινήτου στο Χαϊδάρι

Κινηματογραφική καταδίωξη κλέφτη αυτοκινήτου στο Χαϊδάρι

Ο δράστης εμβόλισε περιπολικό της Άμεσης Δράσης που τον κατεδίωκε και επέδειξε το όπλο του στους αστυνομικούς που απάντησαν με προειδοποιητικές βολές

Μία κινηματογραφική καταδίωξη εκτυλίχθηκε μισή ώρα μετά τις 5 τα ξημερώματα στους δρόμους του Χαϊδαρίου.

Λίγα λεπτά πριν, ένας άγνωστος δράστης είχε καταφέρει να κλέψει σταθμευμένο αυτοκίνητο στο Περιστέρι.

Καθ’ όλη τη διάρκεια ο ιδιοκτήτης που είχε τοποθετημένο GPS στο αυτοκίνητο του, ενημέρωνε το «100» που ακριβώς βρισκόταν ο κλέφτης.

Άμεσα, περιπολικά της Άμεσης Δράσης και της Τροχαίας, εντόπισαν με αυτόν τον τρόπο τον κλέφτη με το κλεμμένο αυτοκίνητο στη συμβολή της Λ. Αθηνών με την οδό Ρίμινι στο Χαϊδάρι και έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει. Εκείνος όμως πάτησε γκάζι για να διαφύγει και ακολούθησε μία τρελή καταδίωξη.

Μερικά χιλιόμετρα πιο κάτω, το πλήρωμα ενός περιπολικού προσπάθησε να τον πλευρίσει και ο δράστης εμβόλισε το περιπολικό, ρίχνοντάς το στο πεζοδρόμιο, δίχως ευτυχώς να τραυματιστεί το πλήρωμα, αλλά το περιπολικό υπέστη μεγάλες ζημιές.

Τότε μάλιστα, ο δράστης επέδειξε το όπλο τους προς τους αστυνομικούς για να τους εκφοβίσει και ένας αστυνομικός από περιπολικό που τον κατεδίωκε, πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα για εκφοβισμό.

Τελικά, ο δράστης κατάφερε να διαφύγει και να εγκαταλείψει το κλεμμένο αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Φαίδωνος και Αισχύλου στη Νίκαια, ενώ ο κλέφτης τράπηκε σε φυγή τρέχοντας και έτσι κατάφερε να χαθεί στα γύρω στενά.

Παρά τις αναζητήσεις που ακολούθησαν, ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα