Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιαρίσματα λόγω τροχαίων – Στο κόκκινο ο Κηφισός

Διαβάζεται σε 2'
Κίνηση στον Κηφισό
Κίνηση στον Κηφισό INTIME NEWS

Μεγάλες είναι οι καθυστερήσεις το πρωί της Παρασκευής (29/9) στον Κηφισό, λόγω τροχαίου. Που αλλού εντοπίζονται προβλήματα.

Με σοβαρά προβλήματα είναι αντιμέτωποι για άλλη μια ημέρα οι οδηγοί που κινούνται στο λεκανοπέδιο της Αττικής, το πρωί της Παρασκευής (29/9).

Σχεδόν ακινητοποιημένοι είναι οι οδηγοί στα δύο ρεύματα του Κηφισού, με την κίνηση να εκτίνεται από το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι τη Λεωφόρο Αθηνών. Οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις εντοπίζονται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα ανόδου, στο ύψος της συμβολής της Κηφισού με την Πέτρου Ράλλη λόγω σοβαρού τροχαίου που σημειώθηκε νωρίτερα στο ύψος του Ρέντη. Η κίνηση έχει ενταθεί από την ιερά Οδό προς την γέφυρα της Αχαρνών λόγω ενός ακόμη τροχαίου που σημειώθηκε μετά από σύγκρουση νταλίκας με ΙΧ. 

Στο “κόκκινο” είναι η κίνηση και στην έξοδο από την Αττική Οδό προς την περιφεριακή Υμηττού λόγω σύγκρουσης δύο αυτοκινήτων στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, στο ρεύμα προς την Κατεχάκη και την Ηλιούπολη.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στη λεωφόρο Κηφισίας, κυρίως στην άνοδο, στη λεωφόρο Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη, σε τμήματα της Μεσογείων και της Αλεξάνδρας.

Προβλήματα εντοπίζονται και στην Βασιλέως Κωνσταντίνου και στην λεωφόρο Συγγρού, στο ρεύμα της ανόδου καθώς επίσης και στους δρόμους πέριξ του κέντρου.

Παράλληλα, η κυκλοφορία στο ρεύμα εισόδου της Εθνικής Οδού Αθηνών -Λαμίας στο ύψος του κόμβου Αγίου Στεφάνου διεξάγεται από μια λωρίδα λόγω τροχαίου ατυχήματος στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Δείτε τον χάρτη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα