Κίνηση στους δρόμους: “Έμφραγμα” στον Κηφισό λόγω τροχαίων – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Κίνηση στους δρόμους: “Έμφραγμα” στον Κηφισό λόγω τροχαίων – LIVE ΧΑΡΤΗΣ
Κίνηση στους δρόμους eurokinissi

Με αρκετή υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται αυτή την ώρα στον Κηφισό, όπου παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις λόγω τροχαίων. Δείτε αναλυτικά πού υπάρχουν προβλήματα.

Αυξημένη είναι η κυκλοφορία των οχημάτων στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού λόγω δύο τροχαίων ατυχημάτων που σημειώθηκαν μέσα σε λίγη ώρα.

Συγκεκριμένα, το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 12:00 στο ύψος του Ρέντη, όπου ο οδηγός ενός οχήματος έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα. Λόγω του ατυχήματος διεκόπη για λίγο η κυκλοφορία των οχημάτων στη δεξιά και τη μεσαία λωρίδα.

Επίσης, πριν από λίγο υπήρξε σύγκρουση ενός οχήματος με μία μηχανή στο ύψος της Λένορμαν. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί από τα δύο τροχαία.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, σχεδόν ακινητοποιημένα είναι τα οχήματα από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού μέχρι του Ρέντη στο ρεύμα καθόδου ενώ αυξημένη είναι η κίνηση και ψηλότερα, από το σημείο της Λυκόβρυσης.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι οδηγοί που κινούνται στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Σταδίου, καθώς και σε δρόμους πέριξ του Συντάγματος. Κίνηση εντοπίζεται και στη βασιλίσσης Σοφίας καθώς επίσης και στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα