Κίνηση στους δρόμους: “Φράκαρε” ο Κηφισός, μπλοκαρισμένες Κηφισίας και Συγγρού – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Διαβάζεται σε 2'
Κίνηση στους δρόμους
Κίνηση στους δρόμους EUROKINISSI

Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται αυτή την ώρα σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας. Πού υπάρχουν προβλήματα.

Προβλήματα σε αρκετούς οδικούς άξονες της πρωτεύουσας παρατηρούνται από το πρωί της Δευτέρας (26/02) με τη βροχή να δημιουργεί κυκλοφοριακό χάος.

Ειδικότερα, για ακόμη ένα πρωινό, αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στον Κηφισό στο ρεύμα προς Πειραιά μέχρι και τη λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ στο ρεύμα προς Λαμία τα προβλήματα ξεκινούν από το ύψος της λεωφόρου Αθηνών μέχρι και την Αχαρνών.

Μεγάλες καθυστερήσεις υπάρχουν και στη λεωφόρο Αθηνών από το Παλατάκι μέχρι και την Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου, ενώ στο “κόκκινο” είναι και η άνοδος της Συγγρού.

Αυξημένη είναι η κίνηση στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη, στη Λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, στην άνοδο της Βασ. Σοφίας, στην άνοδο της Βασ. Κωνσταντίνου, αλλά και στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού.

Με καθυστερήσεις διεξάγεται η κίνηση και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος από την Αλίμου έως Καραϊσκάκη στο ρεύμα προς Πειραιά και από τα Πηγαδάκια έως την Αλίμου.

Μποτιλιάρισμα θα συναντήσουν και οι οδηγοί που θα επιλέξουν την Αττική Οδό, αφού σύμφωνα με ενημέρωση καθυστερήσεις που ξεπερνούν τη μισή ώρα σημειώνονται στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τη Φυλής έως την Κηφισίας.

Δείτε σε πραγματικό χρόνο την κίνηση στους δρόμους

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα