Κίνηση στους δρόμους: Φρακαρισμένος ο Κηφισός, μποτιλιάρισμα στο κέντρο – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Διαβάζεται σε 1'
Κίνηση στους δρόμους: Φρακαρισμένος ο Κηφισός, μποτιλιάρισμα στο κέντρο – LIVE ΧΑΡΤΗΣ
Κίνηση στη Λεωφόρο Συγγρού ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί για ακόμα ένα απόγευμα στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου. Πού παρατηρούνται τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Απόγευμα Τετάρτης (25/10) με μεγάλες καθυστερήσεις και μποτιλιάρισμα στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής, με τον Κηφισό να είναι απροσπέλαστος.

Συγκεκριμένα, αυξημένη είναι η κίνηση από τη Λεωφ. Αθηνών έως την Αχαρνών, ενώ μετ’ εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας. Αντίστοιχα προβλήματα παρατηρούνται στην είσοδο της Λεωφ. Αθηνών στο ύψος της Περιφερειακής Αιγάλεω, ενώ καθυστερήσεις θα συναντήσουν όσοι οδηγοί κινούνται στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από Πειραιώς έως Λεωφ. Αθηνών.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στην άνοδο της Αλεξάνδρας, ενώ στο “κόκκινο” είναι η κάθοδος της Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρσκευής. Καθυστερήσεις παρατηρούνται επίσης στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη στο ύψος της Καισαριανής, στην άνοδο της Λεωφ. Κηφισίας, στην άνοδο της Βασ. Σοφίας από το Hilton και η άνοδος της Συγγρού από την Καλλιρρόης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα