Kίνηση στους δρόμους: Καθυστερήσεις στον Κηφισό και στον Πειραιά – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Διαβάζεται σε 2'
Κίνηση στον Κηφισό
Κίνηση στον Κηφισό EUROKINISSI

Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται στον Κηφισό και τους δρόμους που οδηγούν στο λιμάνι του Πειραιά. Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό. Δείτε αναλυτικά.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται και σήμερα, Παρασκευή (26/07), στην κίνηση στους δρόμους του λεκανοπεδίου της Αττικής, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται για μια ακόμη ημέρα στη Λεωφόρο Κηφισού.

Η κίνηση στον Κηφισό ξεκινά από το ύψος της Λένορμαν και φτάνει έως τη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ προβλήματα σημειώνονται και από το ύψος του Ρέντη μέχρι το λιμάνι του Πειραιά.

Σε ότι αφορά το κέντρο της Αθήνας τα μεγαλύτερα προβλήματα καταγράφονται στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού από το Κουκάκι μέχρι τη βασιλίσσης Αμαλίας μπροστά από τη Βουλή, σε τμήματα της Αρδηττού, της Κηφισίας και της Μεσογείων.

Στην Αττική Οδό παρατηρούνται καθυστερήσεις 5′-10΄ στις εξόδους για Λαμία, τόσο στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο όσο και προς Ελευσίνα.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, με τα σημαντικότερα προβλήματα να παρατηρούνται στην Μικράς Ασίας και την Ποσειδώνος,

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Israeli soldiers stand outside Ofer military prison near Jerusalem on Friday, Nov. 24, 2023. Friday marks the start of a four-day cease-fire in the Israel-Hamas war, during which the Gaza militants pledged to release 50 hostages in exchange for 150 Palestinians imprisoned by Israel. (AP Photo/Mahmoud Illean)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα