Κίνηση στους δρόμους: Παρέλυσε ο Κηφισός – Πού εντοπίζονται σοβαρά προβλήματα

Διαβάζεται σε 2'
Κίνηση στους δρόμους
Κίνηση στους δρόμους INTIME

Σοβαρά προβλήματα εντοπίζονται στους κεντρικούς οδικούς άξονες της χώρας. Κλειστοί δρόμοι λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται στη Βάρης – Κορωπίου.

Χάος επικρατεί στους περισσότερους δρόμους του λεκανοπεδίου με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται για ακόμη μια μέρα με δυσκολία. Την ίδια στιγμή, η φωτιά που μαίνεται στη Βάρης – Κορωπίου έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα, με την Αστυνομία να προχωρά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Για ακόμη μια φορά τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στον Κηφισό, από την Πέτρου Ράλλη έως την Αχαρνών, ενώ μποτιλιάρισμα παρατηρείται και σε κεντρικές οδικές αρτηρίες. Καθυστερήσεις θα συναντήσουν όσοι οδηγοί κινούνται στη Λεωφ. Κηφισίας από τον Φάρο Ψυχικού έως το Δαχτυλίδι, στη Λεωφ. Κατεχάκη, στο κέντρο της Αθήνας και στη Λεωφ. Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα, ενώ σημειώνεται πως κλειστή παραμένει αυτή την ώρα και μέχρι νεοτέρας η έξοδος της Αττικής Οδού για τους προορισμούς Κορωπί – Βάρη – Αγία Μαρίνα, λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή Κορωπίου-Αγίας Μαρίνας. Παραμένει ανοιχτή η έξοδος προς τους προορισμούς Μαρκόπουλο – Παιανία.

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω της φωτιάς

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου λόγω της εκδήλωσης πυρκαγιάς στην περιοχή του Κορωπίου, προχώρησε η Αστυνομία.

Ειδικότερα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στα εξής σημεία:

  • Λεωφόρος Βάρης-Κορωπίου από το ύψος της Αγίας Μαρίνας προς την οδό Θερμοπυλών
  • Λεωφόρος Βάρης-Κορωπίου και Ηρακλειδών
  • Λεωφόρος Βάρης-Κορωπίου από την λεωφόρο Αγίας Μαρίνας
  • Λεωφόρος Βάρης-Κορωπίου από την λεωφόρο Αναργυρούντος
  • Λεωφόρος Βάρης-Κορωπίου από το ύψος της οδού Τσαγκαράκη στο ρεύμα προς Κορωπί
  • Λεωφόρος Βάρης-Κορωπίου στη συμβολή της με την λεωφόρο Κορωπίου-αεροδρόμιου προς την παραλία.

Επίσης, λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη Λ. Βάρης – Κορωπίου, υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας λεωφορειακών γραμμών 120,330, καθώς και τροποποιήσεις διαδρομών γραμμών Χ96, Χ97. Γραμμή 116 έως στάση Πηγαδάκια.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα