Κίνηση στους δρόμους: “Στο κόκκινο” η Αττική – “Χάος” σε κεντρικούς δρόμους

Διαβάζεται σε 2'
Κίνηση στους δρόμους
Κίνηση στους δρόμουςÁðü ôï ôñï÷áßï, óôï ñåýìá áíüäïõ ôçò ÅèíéêÞò ðñïò Ëáìßá, ìå ôçí åìðëïêÞ äõï áõôïêéíÞôùí, äåí õðÞñîáí ôñáõìáôéóìïß áëëÜ ìüíï õëéêÝò æçìéÝò. (EUROKINISSI/ÌÉ×ÁËÇÓ ÊÁÑÁÃÉÁÍÍÇÓ) EUROKINISSI

Αυξημένη είναι η κίνηση για μια ακόμη ημέρα στο λεκανοπέδιο της Αττικής, με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων σε κεντρικές αρτηρίες. Που εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Με σημαντικές καθυστερήσεις είναι αντιμέτωποι για μια ακόμη ημέρα οι οδηγοί που κινούνται στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Ουρές χιλιομέτρων σχηματίζονται στην άνοδο του Κηφισού από τη λεωφόρο Αθηνών, ενώ μεγάλη είναι η κίνηση και στο ρεύμα καθόδου από την Αττική Οδό μέχρι το Περιστέρι.

Καθυστερήσεις υπάρχουν και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας, στην περιοχή μεταξύ Αμπελοκήπων και Χαλανδρίου, ενώ προβλήματα εντοπίζονται και στη λεωφόρο Αθηνών κυρίως στο ύψος του Σκαραμαγκά προς τον Ασπρόπυργο. Προβλήματα εντοπίζονται και στην λεωφόρο Κατεχάκη και την Κανελλοπούλου προς τη Μεσογείων.

Αυξημένη είναι η κίνηση και σε πολλά σημεία της Αττικής Οδού, όπως στο ύψος της Μεταμόρφωσης και σε αυτό του Χαλανδρίου.

“Ασφυκτική” είναι η κατάσταση και στο κέντρο της Αθήνας, στη Βασιλέως Σοφίας, τη Βασιλέως Κωνσταντίνου, την Αρδηττού, τη λεωφόρου Συγγρού και την Καλλιρόης, καθώς επίσης και στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και την Πειραιώς.

Ανάλογα προβλήματα εντοπίζονται και στην παραλιακή προς Πειραιά, στο ύψος Αλίμου και Νέου Φαλήρου και στη λεωφόρο Σχιστού προς τον Σκαραμαγκά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα