Κίνηση στους δρόμους: Το αδιαχώρητο σε Κηφισό και περιφερειακό Καρέα – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Κίνηση στους δρόμους: Το αδιαχώρητο σε Κηφισό και περιφερειακό Καρέα – LIVE ΧΑΡΤΗΣ
eurokinissi

Μεγάλες δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι οδηγοί σε αρκετούς δρόμους του λεκανοπεδίου. Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα.

Με πολλή υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται στη λ. Κηφισού και ιδιαιτέρως από τη Λένορμαν έως την Αχαρνών ενώ καθυστερήσεις υπάρχουν και στο ρεύμα προς Πειραιά.

Ιδια η εικόνα και στον περιφεριακό του Καρέα από την Ηλιούπολη μέχρι την Καισαριανή, αλλά και στην Αττική Οδό στο ύψος της Μεταμόρφωσης.

Πολύ αυξημένη ειναι η κίνηση στη λ. Αθηνών, από το Χαιδάρι προς Σκαραμαγκά όπως και στη Λ. Σχιστού.

Πυκνή η ροή των οχημάτων σε άνοδο Συγγρού, Βασ. Κων/νου, Αλεξάνδρας, Κηφισίας, Μεσογείων, Ι. Οδό, Κωνσταντινουπόλεως, Πειραιώς,Υμηττού και Φιλολάου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Λαμίας

Λόγω πραγματοποίησης άσκησης επιχειρησιακής ετοιμότητας και αποχιονισμού περιόδου χειμερινής συντήρησης 2022 – 2023, θα εφαρμοστούν την Τρίτη (1/11), με εναλλακτική ημερομηνία την Πέμπτη (3/11), οι κάτωθι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, περιοχών Δήμων Μεταμόρφωσης και Κηφισιάς, ως εξής:

  • Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, στο τμήμα μεταξύ των χ/θ 18,000 και 20,000, κατά τις ώρες 23.00΄ έως 05.00΄της επομένης.
  • Αποκλεισμός κλάδου, στο τμήμα μεταξύ των χ/θ 19,500 και 20,000, κατά τις ώρες 23.59΄ έως 03.00΄ της επομένης.

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στο ανωτέρω οδικό δίκτυο κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα