Κίνηση στους δρόμους: Τροχαία σε Κηφισό και Κατεχάκη – Ουρές χιλιομέτρων – LIVE Χάρτης

Κίνηση στους δρόμους: Τροχαία σε Κηφισό και Κατεχάκη – Ουρές χιλιομέτρων – LIVE Χάρτης
Κίνηση στον Κηφισό ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS

Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται αυτή την ώρα στον Κηφισό και στην Λ. Κηφισίας. Δείτε αναλυτικά πού υπάρχουν προβλήματα λόγω αυξημένης κίνησης.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στον Κηφισό λόγω τροχαίου, που σημειώθηκε στο ύψος των ΚΤΕΛ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Συγκεκριμένα, μεγάλο μποτιλιάρισμα σημειώνεται στην άνοδο της Κηφισού, από την Ιερά οδό προς τη Νέα Χαλκηδόνα και στην κάθοδο, από τη γέφυρα της Βαρυμπόμπης.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (5/4) και στη λεωφόρο Κατεχάκη, στο ύψος των φαναριών της Καισαριανής, στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, με αποτέλεσμα η κίνηση στο σημείο να είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν ΙΧ αυτοκίνητο με μηχανή, στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε έναν τραυματία.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στα δύο ρεύματα της Λ.Κηφισίας, από το Λαϊκό Νοσοκομείο μέχρι και το Χαλάνδρι ενώ “στο κόκκινο” είναι και η άνοδος της Κατεχάκη προς Καρέα.

Τέλος, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στην Λ. Αθηνών προς την Αθήνα, από το Παλατάκι Χαϊδαρίου προς τη λεωφόρο Κηφισού ενώ προβλήματα παρατηρούνται

Κίνηση στους δρόμους Google Maps

Να σημειωθεί ότι σε εξέλιξη βρίσκεται σήμερα, Τετάρτη (5/4), και νέα στάση εργασίας των εργαζομένων στα λεωφορεία, από την αρχή της βάρδιας έως της 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα