Κίνηση στους δρόμους: Τροχαίο στην Αχαρνών, στο “κόκκινο” ο Κηφισός – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Κίνηση στους δρόμους: Τροχαίο στην Αχαρνών, στο “κόκκινο” ο Κηφισός – LIVE ΧΑΡΤΗΣ
Κίνηση στον Κηφισό EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ξεκίνημα εβδομάδας με καθυστερήσεις για τους οδηγούς που κινούνται στους κεντρικούς οδικούς άξονες. Σε ποιους δρόμους υπάρχει συμφόρηση.

Με υπομονή θα πρέπει να είναι “οπλισμένοι” σήμερα, Δευτέρα (13/03) οι οδηγοί που κινούνται στο κεντρικό οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου, όπου κεντρικοί δρόμοι παρουσιάζουν από νωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις.

Συγκεκριμένα, λόγω τροχαίου που σημειώθηκε στην κάθοδο της Λεωφ. Κηφισού, στο ύψος της γέφυρας Αχαρνών, έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα από τα ΚΤΕΛ έως Αχαρνών, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση από τη Μεταμόρφωση έως τη Λένορμαν.

Καθυστερήσεις θα συναντήσουν οι οδηγοί στην Πέτρου Ράλλη, στη Μεσογείων, στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη, αλλά και στην κάθοδο της Βασ. Σοφίας. Συμφόρηση παρατηρείται και στη Βασ. Αμαλίας, στη Λ. Ηλιουπόλεως και στη Λ. Ποσειδώνος από την Αλίμου έως την Καραϊσκάκη, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Μποτιλιάρισμα σημειώνεται αυτή την ώρα και στην Αττική Οδό, με τις καθυστερήσεις να ξεπερνούν τη μισή ώρα από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις υπάρχουν επίσης στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 10΄-15΄από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας, 10΄-15΄στην έξοδο για Λαμία και 15΄-20΄από κόμβο Αγίας Παρασκευής έως Κηφισίας στην Περιφ. Υμηττού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα