Κίνηση στους δρόμους: Χάος στον Κηφισό, “πηγμένη” η Αττική Οδός – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Κίνηση στους δρόμους:  Χάος στον Κηφισό, “πηγμένη” η Αττική Οδός – LIVE ΧΑΡΤΗΣ
Κίνηση στους δρόμους INTIME NEWS

Με πολλά προβλήματα και καθυστερήσεις διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων και το πρωί της Τρίτης (14/03) σε πολλούς κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί σε πολλούς κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, με τη διέλευση των οχημάτων να γίνεται με καθυστερήσεις σε κεντρικές αρτηρίες.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εστιάζεται και σήμερα στη Λεωφόρο Κηφισού, όπου και στα δύο ρεύματα η κίνηση των οχημάτων γίνεται μετ’ εμποδίων, ενώ μποτιλιάρισμα σημειώνεται και στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών.

Στο “κόκκινο” όμως βρίσκεται και η Αττική Οδός, καθώς, σύμφωνα με ενημέρωση, σημειώνονται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: άνω των 30΄ από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας, 10΄-15΄στην έξοδο για Λαμία.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 10΄-15΄από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας, 10΄-15΄στην έξοδο για Λαμία.

“Πηγμένη” είναι και η Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση στην Πέτρου Ράλη, στην Αλεξάνδρας, στη Μεσογείων, στην Κατεχάκη, στο ρεύμα από Ηλιούπολη, στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού, στην Πειραιώς, στην Αμαλίας, στη Βασ. Αμαλίας και στη Βασ. Κωνσταντίνου.

Κίνηση παρατηρείται και στο Λιμάνι Πειραιά, ενώ με υπομονή πρέπει να οπλιστούν όσοι οδηγοί κινούνται στην Περιφερειακή Καρέα προς Ηλιούπολη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα