Κίνηση στους δρόμους: Χάος στον Κηφισό, προβλήματα στην Αττική Οδό – LIVE Χάρτης

Διαβάζεται σε 2'
Κίνηση στους δρόμους: Χάος στον Κηφισό, προβλήματα στην Αττική Οδό – LIVE Χάρτης
Κίνηση στον Κηφισό EUROKINISSI

Πολλά τα προβλήματα στους δρόμους της Αττικής με την είσοδο του Ιουλίου, με τα σημαντικότερα να εντοπίζονται σε Κηφισό και Αττική Οδό. Πού υπάρχει αυξημένη κίνηση.

Αυξημένη είναι η κίνηση για μια ακόμη ημέρα στο λεκανοπέδιο Αττικής, με τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις να παρατηρούνται στον Κηφισό, την Αττική Οδό, το λιμάνι του Πειραιά και το κέντρο της Αθήνας.

“Στο κόκκινο” είναι και πάλι ο Κηφισός, από το ύψος της Ιεράς Οδό μέχρι τον Κόκκινο Μύλο.

Με σημαντικές καθυστερήσεις είναι αντιμέτωποι οι οδηγοί που κινούνται και στην Αττική Οδό. Συγκεκριμένα, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο οι καθυστερήσεις είναι οι εξής: 20΄-25΄από Φυλής έως Κηφισίας, 10΄-15΄ από Μεταμόρφωση (είσοδος από Λαμία) έως Κηφισίας, 15΄-20΄στην έξοδο για Λαμία. Στο ρεύμα προς Ελευσίνα, υπάρχουν καθυστερήσεις 10΄-15΄από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας και 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία.

Προβλήματα παρατηρούνται και σε κεντρικούς δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, την λεωφόρο Συγγρού, την Καλιρρόης, τη Βασιλέως Κωνσταντίνου, τη Βασιλίσσης Σοφίας, την Κηφισίας και την Μεσογείων.

Επίσης, παρατηρούνται καθυστερήσεις στην παραλιακή στο ύψος του Αλίμου όπως επίσης και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Δείτε εδώ την κίνηση στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα