Κύπρος: Θετικός στον κορονοϊό ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος – Είχε ταχθεί ανοιχτά κατά των εμβολίων

Κύπρος: Θετικός στον κορονοϊό ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος – Είχε ταχθεί ανοιχτά κατά των εμβολίων
O Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος MotionTeam

Θετικός και με ελαφρά συμπτώματα ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος. Είχε μιλήσει για "νέα τάξη πραγμάτων" και "τεχνητό γενετικό υλικό" στα εμβόλια.

Ελαφρά συμπτώματα ίωσης παρουσίασε ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος και υπεβλήθη σε τεστ του COVID – 19, όπου και βρέθηκε θετικός, αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η Ιερά Μητρόπολη Μόρφου.

Ο Πανιερώτατος ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή από γιατρούς τους οποίους εμπιστεύεται και θα παραμείνει στο κελί του μέχρι την 28η Αυγούστου, 2021 οπόταν και θα προστεί του Πανηγυρικού Εσπερινού της εορτής της Αποτομής της τιμίας Κεφαλής του Προδρόμου που θα τελεσθεί στο χωριό Πρόδρομος, όπου και θα προχειρίσει σε Οικονόμο τον εφημέριο του ναού π. Ιωάννη Δημοσθένους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του ο δεν θα δέχεται επισκέψεις και δεν θα απαντά σε τηλεφωνήματα» αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, στην οποία υπενθυμίζεταιι ότι ο μητροπολίτης Μόρφου «δεν εμβολιάστηκε ούτε και πρόκειται να εμβολιασθεί με εμβόλια για τη νόσο COVID – 19″.

Εύχομαι σε όλους τους ασθενούντες η Παναγία να τους σκεπάζει και να έχουν την υπομονή και την πίστη των Αγίων. Ἀνήρ δέ φρόνιμος ησυχίαν ἄγει” ανέφερε, από την πλευρά του, ο κ.κ. Νεόφυτος.

Ο Μητροπολίτης, είχε εναντιωθεί στο παρελθόν στα μέτρα της κυπριακής κυβέρνησης για τις εκκλησίες, ενώ είχε ταχθεί ανοιχτά κατά των εμβολίων λέγοντας: “Ούτε έχω εμβολιαστεί μέχρι σήμερα, ούτε προτίθεμαι να εμβολιαστώ στο μέλλον καθότι θεωρώ πολύ επικίνδυνα τα συγκεκριμένα εμβόλια”.

Παράλληλα, μεταξύ των δηλώσεών του είχε κάνει λόγο για “Νέα τάξη πραγμάτων” και “τεχνητὸ γενετικὸ ὑλικό” στα εμβόλια κατά του κορονοϊού”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα