Κυψέλη: Έγκυος έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον πρώην σύντροφό της

Διαβάζεται σε 1'
Κακοποίηση
Κακοποίηση iStock

Ο δράστης ξυλοκόπησε άγρια την εγκυμονούσα πρώην σύντροφό του και την τραυμάτισε σε διάφορα σημεία του σώματός της με αιχμηρό αντικείμενο.

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας αυτή την φορά στην Κυψέλη. Από την Αστυνομία συνελήφθη χθες το απόγευμα ένας 34χρονος από το Κονγκό για ενδοοικογενειακή βία και ληστεία, σε βάρος της 41χρονη ομοεθνούς του πρώην συντρόφου.

Η Άμεση Δράση κλήθηκε στην συμβολή των οδών Μηθύμνης και Μοσχονησίων, όπου εντοπίστηκε το θύμα άγρια ξυλοκοπημένο, ενώ ο δράστης της είχε προκαλέσει τραύματα και με αιχμηρό αντικείμενο. Το θύμα δήλωσε στους αστυνομικούς μάλιστα πως ήταν έγκυος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά.

Ο δράστης που της είχε αφαιρέσει και το κινητό της τηλέφωνο, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη. Μάλιστα, διαπιστώθηκε πως τα τελευταία δύο χρόνια είχε συλληφθεί άλλες δύο φορές για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της ίδιας γυναίκας.

Ο δράστης οδηγείται σήμερα στο Αυτόφωρο, ενώ στην 41χρονη δόθηκαν πληροφορίες για την ψυχολογική της υποστήριξη. Αφού ενημερώθηκε σχετικά, δεν δέχτηκε την τοποθέτηση της εφαρμογής «panic button» και δεν θέλησε να μεταφερθεί σε δομή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα