Κυψέλη: Η στιγμή που κάτοικοι ακινητοποιούν τον οδηγό του τζιπ που εμβόλισε πάνω από 10 οχήματα – Βίντεο

Διαβάζεται σε 1'
Κυψέλη: Η στιγμή που κάτοικοι ακινητοποιούν τον οδηγό του τζιπ που εμβόλισε πάνω από 10 οχήματα – Βίντεο

Νέες εικόνες από το τροχαίο που σημειώθηκε στην Κυψέλη, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους, αλλά και την επέμβαση ορισμένων.

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Κυψέλη, όταν πολυτελές τζιπ το οποίο έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στα στενά της περιοχής παρέσυρε από δέκα οχήματα.

Η τρελή πορεία σημειώθηκε όταν ο 36χρονος οδηγός έστριψε από την 3η Σεπτεμβρίου στην οδό Κεφαληνίας όπου έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να πέφτει πάνω στο ένα αυτοκίνητο μετά το άλλο, χτυπώντας πάνω από δέκα οχήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδος” στο OPEN, κάτοικοι της περιοχής βγήκαν από τα σπίτια τους αφού άκουσαν ένα πολύ δυνατό θόρυβο, τη στιγμή που το τζιπ ξεκίνησε να προσκρούει σε σταθμευμένα οχήματα.

Ορισμένοι από τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο σημείο, μάλιστα, έβγαλαν τον οδηγό από το όχημα και τον ακινητοποίησαν προκειμένου να μη διαφύγει μέχρι να φτάσει η Αστυνομία και να τον συλλάβει.

Ο οδηγός, που δεν είχε τον παραμικρό έλεγχο του οχήματος του, τελικά συνελήφθη από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα