Κιβωτός του Κόσμου: “Εξαφάνισαν” τη μορφή του πατέρα Αντώνιου στο Μεσολλόγι – Αποτύπωνε τη λέξη “Ελπίδα”

Κιβωτός του Κόσμου: “Εξαφάνισαν” τη μορφή του πατέρα Αντώνιου στο Μεσολλόγι – Αποτύπωνε τη λέξη “Ελπίδα”
Γκράφιτι του πατέρα Αντώνιου στο Μεσολόγγι Aixmi-news

Παρελθόν αποτελεί και από τον τοίχο κτιρίου στο Μεσολόγγι ο πάτερ Αντώνιος, έργο του καλλιτέχνη Γιώργου Παπαγεωργίου και της ομάδας του που είχε δημιουργήσει πριν δύο χρόνια.

Μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει για την “Κιβωτό του Κόσμου” και τον πατέρα Αντώνιο, ο οποίος σύμφωνα με διάταξη απαγορεύεται μαζί και με άλλα τρία πρόσωπα να εισέρχεται σε δομές της “Κιβωτού”, άγνωστοι έσβησαν τη μορφή του ιερέα που είχε αποτυπωθεί σε τοίχο κτιρίου του Μεσολογγίου από τον γνωστό γκραφιτά Γιώργο Παπαγεωργίου και την ομάδα του.

Ο καλλιτέχνης ήθελε να αποτυπώσει την έννοια “Ελπίδα” και επέλεξε το πρόσωπο του πατέρα Αντωνίου, το οποίο φιλοτέχνησε λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2020.

Λίγες ημέρες αργότερα, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα aixmi-news.gr, κάποιοι έκαναν παρέμβαση γράφοντας πάνω στο έργο συνθήματα. Ο κ. Παπαγεωργίου αποκατέστησε τη ζημιά, όμως μετά τις πρόσφατες καταγγελίες, άγνωστοι έσβησαν τη μορφή αναγράφοντας και συνθήματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πάτερ Αντώνιος, είχε ενημερωθεί τότε για το έργο και είχε αποστείλει ευχαριστήρια επιστολή στον καλλιτέχνη και την ομάδα του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα