Κλειστά τα σχολεία στον δήμο Αθηναίων την Πέμπτη

Διαβάζεται σε 2'
Σχολείο (φωτογραφία αρχείου)
Σχολείο (φωτογραφία αρχείου) Menelaos Myrillas / SOOC

Κλειστά θα παραμείνουν την Πέμπτη (03/10) όλα τα σχολεία του δήμου Αθηναίων. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν στην Αθήνα.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία την Πέμπτη (03/10) σε όλη την περιοχή του Δήμου Αθηναίων, για τον εορτασμό του Αγίου Διονυσίου του Αεροπαγίτη, που είναι ο πολιούχος της πόλης.

Στους γονείς μαθητών της Αθήνας έχουν σταλεί από τα σχολεία οι σχετικές ενημερώσεις για τη μη διεξαγωγή μαθημάτων ενημερώνοντάς τους ότι: “Την Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, λόγω της γιορτής του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη, πολιούχου της πόλης των Αθηνών, το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό”.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα

Στο μεταξύ, λόγω του εορτασμού του Αγίου Διονυσίου του Αεροπαγίτη, θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων από την 06.00΄ ώρα, καθώς και προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας από την 16.00΄ ώρα έως το τέλος της εκδήλωσης, στις παρακάτω οδούς, περιοχής Δήμου Αθηναίων, ως εξής:

  • Σκουφά, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ομήρου και της Πλατείας Φιλικής Εταιρείας.
  • Λυκαβηττού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σκουφά και Σόλωνος.
  • Δημοκρίτου, στο τμήμα του μεταξύ των οδών Σκουφά και Σόλωνος.
  • Σόλωνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λυκαβηττού και Κανάρη.
  • Σέκερη, σε όλο το μήκος της.
  • Κανάρη, σε όλο το μήκος της.
  • Πλατεία Φιλικής Εταιρείας.

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων, για την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα