Kodak EASYSHARE M-Series

Kodak EASYSHARE M-Series

Η Kodak παρουσιάζει τέσσερις λεπτές, οικονομικά προσιτές και πλούσιες σε τεχνικά χαρακτηριστικά ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, καθώς επίσης και μία...

Η Kodak παρουσιάζει τέσσερις λεπτές, οικονομικά προσιτές και πλούσιες σε τεχνικά χαρακτηριστικά ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, καθώς επίσης και μία μηχανή της σειράς Ζ με ισχυρό ζουμ.Η Kodak ανακοίνωσε τη διάθεση μίας νέας κομψής σειράς ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών με ζουμ, ειδικής για τους καταναλωτές που αναζητούν στυλ. Η σειρά EASYSHARE M-Series αποτελείται από τέσσερις μοντέρνες μηχανές, την Μ753, την Μ853, την Μ873 και την Μ883, οι οποίες προσφέρουν υψηλής ποιότητας φωτογράφιση σε προσιτή τιμή.




Μ753 και Μ853

Οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές με ζουμ KODAK EASYSHARE M753 και Μ853 είναι εξοπλισμένες με φακούς οπτικού ζουμ 3x και με ανάλυση 7 και 8 megapixels, η οποία επιτρέπει στους καταναλωτές να δημιουργούν καθαρές και λεπτομερείς εκτυπώσεις διαστάσεων έως και 30×40 ιντσών. Οι αναμνήσεις που απαθανατίζονται με μηχανές της σειράς Μ απεικονίζονται σε μία LCD οθόνη 2,5 ιντσών με ζωντανά χρώματα, ιδανική για να μοιράζεται κανείς άμεσα καθαρές και φωτεινές φωτογραφίες και videos από εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.



Με σχεδιασμό pocket που επιτρέπει την μεταφορά, οι KODAK EASYSHARE M753 και Μ853 διατίθενται σε μία ευρεία ποικιλία χρωμάτων. Η Μ753 διατίθεται σε μαύρο, ασημί, μωβ, χάλκινο, ροζ και μπλε, ενώ η Μ853 σε λευκό, κόκκινο, γραφίτη, ασημί και espresso. Παράλληλα, διατίθεται και μία πλήρης σειρά συνοδευτικών αξεσουάρ, ειδικά σχεδιασμένων για τον καταναλωτή που αναζητά την αίσθηση της μόδας μέσα σε καθετί!




Μ873 και Μ883

Οι δύο επιπλέον ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές με ζουμ της σειράς Μ, η Μ873 και η Μ883, προσφέρουν ανάλυση 8 megapixels και ρυθμίσεις υψηλών προδιαγραφών ISO. Διατηρώντας τον κομψό της σχεδιασμό, η Μ883 διαθέτει ενσωματωμένη τεχνολογία face detection και μία μεγάλη LCD οθόνη 3ων ιντσών όπου ο χρήστης μπορεί να βλέπει τις φωτογραφίες και τα videos που έχει τραβήξει. Το μεταλλικό σώμα των Μ873 και Μ883 διατίθενται σε ασημί και μαύρο χρώμα, ενώ η Μ883 βγαίνει επίσης και σε κόκκινο.




Τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς Μ



Η σειρά Μ των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών KODAK EASYSHARE Μ-series διαθέτουν μία μεγάλη γκάμα τεχνικών χαρακτηριστικών, που μετατρέπουν τη φωτογραφική εμπειρία σε μία πολύ απλή διαδικασία. Από τις ρυθμίσεις υψηλών προδιαγραφών ISO που προσφέρουν καθαρές και φωτεινές φωτογραφίες – ακόμη και στην περίπτωση που αυτές έχουν ληφθεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού – στον ψηφιακό σταθεροποιητή εικόνας και την τεχνολογία KODAK PERFECT TOUCH, όλα τα ενσωματωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς KODAK EASYSHARE Μ-series σας επιτρέπουν να απαθανατίσετε τις αναμνήσεις σας εύκολα και ποιοτικά.



Το κόστος της σειράς KODAK EASYSHARE Μ-series

Η KODAK EASYSHARE M753 θα διατίθεται από τον Ιούλιο στη λιανική τιμή των €149, ενώ οι KODAK EASYSHARE M853, Μ873 και Μ883 από Σεπτέμβριο έναντι €149., €179. και €199. αντιστοίχως. Οι τιμές των προϊόντων της σειράς των μοντέρνων αξεσουάρ κυμαίνονται από €9,99. έως €49,99. και μπορεί κανείς να τα βρει στην ηλεκτρονική διεύθυνση
www.kodak.gr. από τον Ιούλιο.



Η ZD710

Πέρα από τη σειρά Μ, η Kodak επιπλέον παρουσίασε τη νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με ζουμ KODAK EASYSHARE ZD710, μία ευέλικτη, πλήρως αυτόματη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με οπτικό ζουμ 10x και υψηλές προδιαγραφές ISO. Όπως ακριβώς και με τις ψηφιακές της σειράς Μ, έτσι και η ZD710 είναι εξοπλισμένη με τεχνικά χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους καταναλωτές να τραβούν ολοένα και καλύτερες φωτογραφίες, όπως είναι ο ψηφιακός σταθεροποιητής εικόνας και η τεχνολογία KODAK PERFECT TOUCH. Η ZD710 θα είναι διαθέσιμη από το Σεπτέμβριο στη λιανική τιμή των €199.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα