Κολωνός: Αίτημα για συμπληρωματικές ερωτήσεις στη 12χρονη υπέβαλε η υπεράσπιση

Διαβάζεται σε 1'
Κολωνός: Αίτημα για συμπληρωματικές ερωτήσεις στη 12χρονη υπέβαλε η υπεράσπιση
INTIME

Η υπεράσπιση κατάθεσε αίτημα για να καταθέσει εκ νέου η 12χρονη για την υπόθεση του Κολωνού. Ακόμη και αν γίνει δεκτό, το παιδί δεν πρόκειται να εμφανιστεί στην αίθουσα.

Αίτημα προκειμένου το 12χρονο παιδί από τον Κολωνό να απαντήσει σε συμπληρωματικές ερωτήσεις υπέβαλαν υπερασπιστές των 26 κατηγορούμενων, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας το οποίο για δεύτερη ημέρα συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών.

Όπως έγινε γνωστό, συνήγοροι ζήτησαν να μην αρκεστεί το δικαστήριο στην ανάγνωση των καταθέσεων της ανήλικης αλλά να μπορέσει να δώσει απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και αν το δικαστήριο κάνει δεκτό το αίτημα, το κορίτσι δεν πρόκειται να βρεθεί στη δικαστική αίθουσα αλλά θα χρησιμοποιηθούν τεχνικά μέσα για την αναμετάδοση των όσων θα καταθέσει, παρουσία ψυχολόγων, ενώ οι ερωτήσεις θα δοθούν εγγράφως στο παιδί.

Κατά την ακροαματική διαδικασία, αναγνώστηκε το κατηγορητήριο σε βάρος των 26 κατηγορούμενων και εν συνεχεία οι κατηγορούμενοι αναφέρθηκαν στις κατηγορίες που τους έχουν αποδοθεί.

Συγκεκριμένα, οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι, ο Ηλίας Μίχος και η μητέρα του παιδιού, -όπως και στο στάδιο της ανάκρισης- φέρονται να αρνήθηκαν τα όσα τις έχουν καταλογιστεί.

Μετά την ανάγνωση των κατηγοριών, ξεκίνησε να καταθέτει η πρώτη μάρτυρας. Πρόκειται για τη θεία του παιδιού, η οποία πρώτη διέγνωσε αλλαγές στη συμπεριφορά του κοριτσιού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα