Κολωνός: Ελεύθερος ακόμη ένας κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης

Κολωνός: Ελεύθερος ακόμη ένας κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό INTIME NEWS

Στη φυλακή οδηγήθηκε με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα 32χρονος μετά την απολογία του για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 43χρονος.

Άλλος ένας κατηγορούμενος στη νέα δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό οδηγείται στη φυλακή μετά την απολογία του στον Ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Ανακριτής και Εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του 32χρονου, με καταγωγή από το Πακιστάν, που βαρύνεται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Για την ίδια κατηγορία αφέθηκε μετά την απολογία του ελεύθερος ένας 43χρονος, πατέρας τριών παιδιών, με καταγωγή από την Αλβανία. Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα.

Σημειώνεται πως ελεύθερος αφέθηκε την Τρίτη κι ένας 63χρονος που ήταν αντιμέτωπος με την ίδια κατηγορία.

Οι δύο κατηγορούμενοι έχουν αναγνωριστεί από την ανήλικη για τα ραντεβού της φρίκης.

Και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ενώπιον του Ανακριτή όσα τους αποδίδονται με επιχείρημα πως το κορίτσι τους έχει μπερδέψει με άλλα πρόσωπα.

Ο 32χρονος, προσωρινά κρατούμενος πλέον, που είναι υπάλληλος σε πρατήριο καυσίμων, αμφισβητεί τους ισχυρισμούς της ανήλικης σε βάρος του. Μάλιστα ζήτησε να μεταβεί στον χώρο εργασίας του η 12χρονη, προκειμένου να βεβαιώσει αν ήταν το συγκεκριμένο πρατήριο, αυτό για το οποίο κατέθεσε.

Ο 43χρονος φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του, ότι δεν είχε λείψει ποτέ από την εργασία του κατά το διάστημα που η 12χρονη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα του. Προσκόμισε επίσης στοιχεία από τον εργοδότη του και κατέθεσε αίτημα για να γίνει άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου με σκοπό να αποδειχθεί ο ισχυρισμός του ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ με την 12χρονη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα