Κολωνός: Η 12χρονη αναγνώρισε τον οίκο ανοχής που την πήγαινε ο Μίχος

Κολωνός: Η 12χρονη αναγνώρισε τον οίκο ανοχής που την πήγαινε ο Μίχος
Το βανάκι του 53χρονου στον Κολωνό intime

Εν αναμονή η Αστυνομία για τυχόν παραγγελία για περαιτέρω έρευνα στον οίκο ανοχής που εξέδιδε ο Μίχος την 12χρονη και για εξελίξεις για τους χρήστες του Blindchat. Πληροφορίες και για ένα δωμάτιο σε χώρο ημιδιαμονής.

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αστυνομικών και Δικαστικών Αρχών για την πολύκροτη υπόθεση μαστροπείας και βιασμών σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό, μετά την σύλληψη συνολικά δέκα ατόμων έως τώρα.

Κατά την διάρκεια της τέταρτης κατάθεσης που έδωσε το θύμα και αναγνώρισε τους τελευταίους τέσσερις συλληφθέντες, της επιδείχθηκαν από τις ψυχολόγους-αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, παρουσία της Ανακρίτριας και φωτογραφίες από οίκους ανοχής του κέντρου της Αθήνας, όπου φέρεται αναγνώρισε το κτίριο στο οποίο στεγάζεται ο οίκος ανοχής στον οποίο την πήγαινε ο Μίχος, ενώ παρείχε πληροφορίες και για ένα δωμάτιο σε χώρο ημιδιαμονής.

Επί του παρόντος η Αστυνομία τελεί σε στάση αναμονής, από τις δικαστικές Αρχές, περιμένοντας ενδεχομένως κάποια παραγγελία για περαιτέρω έρευνα σε αυτόν τον χώρο, ενώ μεταξύ άλλων αναμένονται και τυχόν εξελίξεις αναφορικά με χρήστες του «Blindchat» με τους οποίος δεν υπήρξε συνάντηση αλλά ανταλλαγή πορνογραφικού υλικού.

Κολωνός: Προφυλακιστέοι άλλοι δύο για την υπόθεση της 12χρονης

Υπενθυμίζεται ότι προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν σήμερα ακόμη δύο άντρες που κατηγορούνται για την υπόθεση στον Κολωνό.

Ύστερα από τις απολογίες τους ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας για το αδίκημα της τέλεσης γενετήσιας πράξης με ανήλικο, κρίθηκε πως θα πρέπει να μεταβούν στη φυλακή.

Πρόκειται για έναν 39χρονο συνοδό ασφαλείας και έναν 35χρονο εισοδηματία, που είχαν συλληφθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Ο πρώτος μάλιστα είχε παρουσιαστεί αρχικά αυτοβούλως στις αστυνομικές αρχές, υποστηρίζοντας πως μόνο συνομίλησε με το λογαριασμό του παιδιού, ενώ μια φορά το συνάντησε δίχως να υπάρξει ερωτική επαφή.

Και για τους δύο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης την περασμένη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα