Κολωνός: Συνελήφθη ο “Μιχάλης” που κανόνιζε τα ραντεβού για την 12χρονη

Κολωνός: Συνελήφθη ο “Μιχάλης” που κανόνιζε τα ραντεβού για την 12χρονη
Το κατάστημα του Ηλία Μίχου στον Κολωνό ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Στα χέρια της αστυνομίας ο 57χρονος "Μιχάλης", που φέρεται να κανόνιζε τα ραντεβού και να συνόδευε την 12χρονη στους άνδρες που την κακοποιούσαν. Έρευνα στο σπίτι του, στον Πειραιά.

Συνελήφθη την Τετάρτη (14/12) ο “Μιχάλης”, μετά από σχετικό ένταλμα που είχε εκδοθεί σε βάρος του για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο 57χρονης φέρεται να συνόδευε την 12χρονη στους άνδρες που την κακοποιούσαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψή του έγινε στο σπίτι του, στην περιοχή του Πειραιά, όπου και διεξάγεται έρευνα.

Οι αρχές έχουν δώσει ιδιαίτερη σημασία στο συγκεκριμένο πρόσωπο, καθώς έχει περιγραφεί πλήρως στις καταθέσεις του παιδιού ως το πρόσωπο που την πίεζε στο να συναντά τους επίδοξους κακοποιητές της και της οργάνωνε τα “ραντεβού”, όπως ακριβώς έπραττε και ο Ηλ. Μίχος. Μάλιστα, στο «Μιχάλη» έχουν αναφερθεί και άνδρες που επικοινώνησαν μέσω ηλεκτρονική εφαρμογής με το παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας αυτός εμφανίζεται να έχει και στο παρελθόν σχετιστεί με υποθέσεις μαστροπείας. Στη συγκεκριμένη δικογραφία, εκτός από «συνοδός» του παιδιού στα διάφορα μέρη όπου ανέμεναν οι κακοποιητές, εμφανίζεται να συνεργάζεται με τον ήδη προσωρινά κρατούμενο Ηλ. Μίχο, αναφορικά με το «κλείσιμο» των ραντεβού με τους επίδοξους ασελγούς της 12χρονης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα