Κολωνός: Στη ΓΑΔΑ υπηρετεί ο αστυνομικός που συνομίλησε με την 12χρονη στο “Blindchat”

Κολωνός: Στη ΓΑΔΑ υπηρετεί ο αστυνομικός που συνομίλησε με την 12χρονη στο “Blindchat”
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΓΑΔΑ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSI)

Μετά τον ντόρο γύρω από την περίπτωση του, ο εν λόγω νεαρός αστυνομικός παραδέχτηκε στην Υπηρεσία του πως εκείνος είχε μπει στην διαδικτυακή εφαρμογή, είχε συνομιλήσει με το θύμα, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι 12χρονη και δεν είχε κλείσει ραντεβού μαζί της.

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ υπηρετεί ο νεαρός αστυνομικός γύρω από τον οποίο ξέσπασε ο ντόρος για ενδεχόμενη εμπλοκή του με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης, στον Κολωνό.

Ο εν λόγω νεαρός αστυνομικός παραδέχτηκε στην Υπηρεσία του πως εκείνος είχε μπει στην διαδικτυακή εφαρμογή, είχε συνομιλήσει με το θύμα, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι 12χρονη και δεν είχε κλείσει ραντεβού μαζί της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί από την Ανακρίτρια αν θα κληθεί για κατάθεση, κάτι πολύ πιθανό, ωστόσο αν η περίπτωσή του περιορίζεται σε αυτό, όπως εκείνων που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως και ανέφεραν αντίστοιχο βαθμό εμπλοκής, τότε δεν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες, άρα και ο πειθαρχικός έλεγχος σε βάρος του που ζήτησε χθες ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, δεν μπορεί να προχωρήσει, χωρίς να υπάρχουν κατηγορίες.

Σημειώνεται ότι η έρευνα της Δικαιοσύνης παραμένει σε εξέλιξη και αναμένονται να υπάρξουν και νέα εντάλματα σύλληψης κάποια στιγμή για την πολύκροτη υπόθεση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα