Κολωνός – Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο αστυνομικός πυροβολεί τον ληστή της τράπεζας

Κολωνός – Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο αστυνομικός πυροβολεί τον ληστή της τράπεζας
Glomex

Καρέ - καρέ η αιματηρή συμπλοκή του ληστή στον Κολωνό με τους αστυνομικούς. Ο 38χρονος ύποπτος επιτίθεται με μαχαίρι και αμέσως δέχεται πυρά, πέφτοντας στο έδαφος.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (02/08) στον Κολωνό, όταν άνδρας μετά από ένοπλη ληστεία προσπάθησε να ξεφύγει από τις αστυνομικές δυνάμεις, “είδε” το φως της δημοσιότητας.

Στα πλάνα που εξασφάλισε το MEGA, φαίνεται καρέ – καρέ η αιματηρή συμπλοκή του ληστή με τους αστυνομικούς. Συγκεκριμένα, όπως βλέπουμε, ο 38χρονος ύποπτος κυνηγάει έναν από τους αστυνομικούς με μαχαίρι και λίγο πριν τον χτυπήσει, ο δεύτερος ανοίγει πυρ, με τον ληστή να πέφτει στο έδαφος.

Σε προηγούμενο βίντεο ντοκουμέντο που είχε εξασφαλίσει το MEGA, φαίνεται ο δράστης να πέφτει στο έδαφος, λίγα δευτερόλεπτα αφότου έχει δεχτεί τα αστυνομικά πυρά.

Ο 38χρονος ύποπτος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής.

Το χρονικό

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. ενεργοποιήθηκε τις πρωινές ώρες σε κατάστημα τράπεζας στην περιοχή του Κολωνού το κουμπί πανικού για εν εξελίξει ληστεία.

Στη συνέχεια ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας και ο διευθυντής ασφαλείας της τράπεζας ακολούθησαν τον ύποπτο που έφυγε με τα πόδια από το κατάστημα και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Τότε έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και περιπολικό της Άμεσης Δράσης.

Έγινε καταδίωξη και εντόπισαν τον ύποπτο, όπου έπεσαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ ο άνδρας επιχείρησε να επιτεθεί και να τραυματίσει δύο αστυνομικούς «ένας εκ των οποίων έκανε, αμυνόμενος, χρήση του υπηρεσιακού του οπλισμού, τραυματίζοντας το δράστη».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα