Κορινθία: Μάχη με ληστές έδωσε οικογένεια τουριστών – Βίντεο

Διαβάζεται σε 2'
Διαρρήκτης
Διαρρήκτης (φωτογραφεία αρχείου) iStock

Μάχη με συμμορία ληστών, που προσπάθησε να εισβάλει στο σπίτι τους στην Κορινθία, έδωσε μία οικογένεια Γερμανών τουριστών. Ο 13χρονος γιος της οικογένειας απαθανάτισε σε βίντεο το περιστατικό.

Τον απόλυρο εφιάλτη βίωσε μία οικογένεια Γερμανών τουριστών στην Κορινθία, όταν στο σπίτι τους εισέβαλε συμμορία ληστών.

Οι τέσσερις ληστές προσέγγισαν το σπίτι λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα της Δευτέρας. Αδιαφόρησαν για την παρουσία της οικογένειας και προσπαθούσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στο εσωτερικό, σύμφωνα με τον ANT1.Οι δράστες παραβίασαν με σφυρί πέντε παράθυρα του σπιτιού παρά την προσπάθεια του πατέρα της οικογένειας να τους αποτρέψει προκειμένου να προστατέψει τα τρία παιδιά του.

Ο 13χρονος γιος της οικογένειας απαθανάτισε σε βίντεο την απόπειρα των ληστών να μπουν στο σπίτι και τα πλάνα θυμίζουν ταινία τρόμου. Όπως φαίνεται και στο βίντεο οι ληστές βρίσκονται έξω από το παράθυρο της κατοικίας, το οποίο έχουν σπάσει, ενώ ο 46χρονος πατέρας και ιδιοκτήτης της κατοικίας κλείνει την πόρτα του δωματίου και απειλεί ότι θα καλέσει την αστυνομία. Οι ληστές τού απαντούν με απρεπείς χειρονομίες και του πετούν αντικείμενα.  Στο βίντεο φαίνεται και η μητέρα της οικόγενειας η οποία κρατά στην αγκαλιά της το μικρότερο παιδί της, ηλικίας 4 ετών, το οποίο κλαίει.

Σύμφωνα με το Mega οι νεαροί διαρρήκτες παραβίασαν την αποθήκη και το αυτοκίνητο που βρίσκεται έξω από το σπίτι. Ο πατέρας της οικογένειας ζήτησε από έναν Έλληνα φίλο του που βρισκόταν στην Αθήνα να καλέσει την αστυνομία.

Ο 46χρονος αναγκάστηκε να παραδώσει στους δράστες συνολικά 2.400 ευρώ αλλά εκείνοι αποχώρησαν μόνο όταν έφτασε η αστυνομία. Τα στελέχη της Ασφάλειας ταυτοποίησαν τους τέσσερις δράστες, κατάφεραν να συλλάβουν έναν 44χρονο και αναζητούν τους άλλους τρεις, μεταξύ των οποίων και δύο ανηλίκους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα