Κορονοϊός: Bodybuilder έχασε 42 κιλά μετά από 2 μήνες στην ΜΕΘ

Κορονοϊός: Bodybuilder έχασε 42 κιλά μετά από 2 μήνες στην ΜΕΘ
Βασίλης Μοϊντίνης Glomex

Ο Βασίλης Μοϊντίνης, αθλητής του body building, μιλά για τους δύσκολους μήνες που πέρασε καθώς ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ.

Για την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του μίλησε ο Βασίλης Μοϊντίνης, αθλητής του bodybuilding, ο οποίος νόσησε με κορονοϊό τον Μάιο.

Ο αθλητής, μιλώντας στον ANT1, δήλωσε πως ήταν διασωληνωμένος για περίπου δύο μήνες σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείς με αποτέλεσμα να χάσει συνολικά περίπου 42 κιλά.

“Δεν πρόλαβα να εμβολιαστώ, καθώς είχα κάνει ένα χειρουργείο. Νόσησα στις 27 Μαΐου και είχα ραντεβού για το εμβόλιο στις 2 Ιουνίου. Πρέπει όλοι να κάνουμε το εμβόλιο”, είπε ο ίδιος.

“Μετά από 3 ημέρες αγωγής στο σπίτι, το οξυγόνο μου πήγε στο 70. Πήγα στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» και με έβαλαν κατευθείαν στην Εντατική. Φοβήθηκα, δεν ήθελα να το κάνω”, πρόσθεσε ο αθλητής.

Ο Βασίλης Μοϊντίνης, ο οποίος έχει αποσωληνωθεί εδώ και αρκετούς μήνες, αποκάλυψε πώς αντιμετωπίζει ακόμα πρόβληματα στην κίνηση και στην αναπνοή.

“Έχω ακόμη υπολείμματα στους πνεύμονες μου, αυτό είναι που σου αφήνει ο κορωνοϊός όπως μου λέει η πνευμονολόγος μου” δήλωσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα