Κορονοϊός: Η Lady Gaga στήνει online συναυλία με τους Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel, Stephen Colbert

Κορονοϊός: Η Lady Gaga στήνει online συναυλία με τους Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel, Stephen Colbert
Η Lady Gaga Jordan Strauss/Invision/AP

Η Lady Gaga ανέλαβε τη διοργάνωση μεγάλης online συναυλίας για τον κορονοϊό. Διάσημοι τραγουδιστές στις συμμετοχές και δυνατά ονόματα παρουσιαστών.

Μια μεγάλη online συναυλία με δυνατά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας ετοιμάζει η Lady Gaga, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τις ανάγκες γιατρών και νοσηλευτών, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης του κορονοϊού. Η διάσημη pop star έχει αναλάβει τη διοργάνωση της συναυλίας, στο πλαίσιο των δράσεων του οργανισμού Global Citizen.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί ζωντανά το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, την Κυριακή 19 Απριλίου στις 2:00 π.μ., και σ’ αυτήν θα συνεργαστούν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες, όπως οι: Alanis Morissette, Paul McCartney, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong, Burna Boy, Chris Martin, David Beckham, Eddie Vedder, Elton John, Finneas, Idris & Sabrina Elbam, J. Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma, Priyanka Chopra Jonas, Shah Ruks Khan, Stevie Wonder.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν οι Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel, Stephen Colbert και φίλοι από την Sesame Street. Για την υλοποίησή της θα συνεργαστούν πολλοί τηλεοπτικοί παραγωγοί στην Αμερική, ενώ για τη Βρετανία τα δικαιώματα μετάδοσης έχει το BBC.

“Ήταν τιμή μου να συνεργαστώ με το Global Citizen τις τελευταίες εβδομάδες καθώς εργαζόμαστε από κοινού για τη συγκέντρωση χρημάτων για το Ταμείο Αλληλεγγύης του ΠΟΥ. Και συνεχίζει να με εντυπωσιάζει καθώς παρακολουθώ την ανδρεία των επαγγελματιών υγείας και άλλων που εργάζονται ακούραστα για να προσφέρουν το δικό τους λιθαράκι. Θέλουμε να γιορτάσουμε και να υπογραμμίσουμε την μοναδική και γενναιόδωρη παγκόσμια κοινότητα, αλλά και την δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος”, έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Lady Gaga.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα