Κορονοϊός: Το Ινστιτούτο Γκέτε προσφέρει δωρεάν ταινίες του γερμανικού σινεμά

Κορονοϊός: Το Ινστιτούτο Γκέτε προσφέρει δωρεάν ταινίες του γερμανικού σινεμά
Goethe-Institut

Το Goethe-Institut σε συνεργασία με τη Filmgalerie 451 προσφέρουν το Goethe on Demand, μία επιλογή γερμανικών ταινιών, που είναι διαθέσιμες δωρεάν online μέχρι και τις 30 Ιουνίου.

Το Ινστιτούτο Γκέτε της Αθήνας, όπως ανακοίνωσε, προσφέρει δωρεάν μία εκλεκτή διαλογή από ταινίες του γερμανικού κινηματογράφου, όλες με αγγλικούς υπότιτλους, για την περίοδο του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, το Goethe-Institut σε συνεργασία με τη Filmgalerie 451 προσφέρουν το Goethe on Demand, μία επιλογή γερμανικών ταινιών, που είναι διαθέσιμες δωρεάν online μέχρι και τις 30 Ιουνίου, μια εκλεκτική ταινιοθήκη γερμανικών ταινιών για τις μέρες που όλοι ανακαλύπτουμε δημιουργούς και εθνικές κινηματογραφίες από το σπίτι μας. 

Στη λίστα περιλαμβάνονται ταινίες μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ, όπως το «Nachmittag» και το «Der traumhafte Weg» της Αντζελα Σάνελεκ που τιμήθηκε το 2019 με το βραβείο σκηνοθεσίας στη Berlinale, το «Weitermachen Sanssouci» του Μαξ Λινζ (2019), ταινίες για νέους, παλιότερες και νεότερες ανέκδοτες στην Ελλάδα γερμανικές ταινίες από όλα τα ρεύματα του κινηματογράφου της χώρας. 

Η λήψη ενός κωδικού πρόσβασης από το Goethe-Institut Athen είναι απαραίτητη για την προβολή των ταινιών. Στείλτε μήνυμα στο [email protected] και θα λάβετε τον κωδικό.

Βρείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για το πρόγραμμα Goethe on Demand. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα