Κως: Ελεύθερος υπό όρους ο 35χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων

Κως: Ελεύθερος υπό όρους ο 35χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων
Φωτογραφία αρχείου ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, INTIME NEWS

Ο 35χρονος που κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση τριών ανηλίκων σε πάρτι στην Κω αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους. Τι ισχυρίστηκε ενώπιον του Ανακριτή.

Ελεύθερος αφέθηκε ο 35χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων σε πάρτι στην Κω, με τη σύμφων γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος αφέθηκε ελεύθερος υπό τους όρους: καταβολή εγγυοδοσίας ποσού 5.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, απαγόρευση συναναστροφής με ανήλικα παιδιά και απαγόρευση προσέγγισης των τριών ανήλικων κοριτσιών.

Το περιστατικό προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας ιδιαίτερα των γονέων και συγγενών των τριών κοριτσιών.

Ο 35χρονος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες ενώ ισχυρίστηκε ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο συγκεκριμένο κατάστημα που γίνονταν το πάρτι και μπήκε χωρίς να καταλάβει ότι επρόκειτο για κλειστή μαθητική εκδήλωση.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο κατηγορούμενος παρενόχλησε τρία ανήλικα κορίτσια και επιχείρησε να παρασύρει ένα από αυτά στο αμάξι του. Γονείς που βρίσκονταν στον χώρο αντιλήφθηκαν τη δράση του 35χρονου και τον ακινητοποίησαν, τον έριξαν κάτω και τον χτύπησαν.

Το 13χρονο κορίτσι που φέρεται να άρπαξε από το χέρι για να την οδήγησε στο αυτοκίνητό του, περιέγραψε: «Με έσπρωξε στα πίσω καθίσματα του οχήματός του και με το ένα χέρι μου έκλεισε το στόμα για να μη φωνάξω και με το άλλο άρχισε να με θωπεύει».

Η μητέρα της ανέφερε πως «το κορίτσι είναι τρομαγμένο και βλέπει ειδικούς. Γλίτωσε από τα χέρια του. Είχε βγει έξω για να ενημερώσει για το τι γίνεται κι αυτός την ακολούθησε».

Σε βάρος του συλληφθέντα, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων και επιχείρηση εξαναγκασμού σε γενετήσιες πράξεις και με αυτήν οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, του ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα