Κοζάνη: Αγωνία για 44χρονο που αγνοείται από τις 4 Αυγούστου

Διαβάζεται σε 2'
Μενέλαος Βάγγος - SIlver Alert
O Μενέλαος Βάγγος SIlver Alert

Κανένα σημάδι ζωής από τον 44χρονο Μενέλαο από τη Χρυσαυγή Βοΐου Κοζάνης που αγνοείται από τις 4 Αυγούστου. Συνεχίζονται οι έρευνες με τη συνδρομή πολιτών και ομάδων διάσωσης.

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη του 44χρονου Μενέλαου Βάγγου από τη Χρυσαυγή Βοΐου Κοζάνης ο οποίος αγνοείται από τις 4 Αυγούστου 2024.

Ο 44χρονος, ο οποίος διέμενε στο Τσοτύλι, βρισκόταν στο χωριό του και από εκείνη την ημέρα έχουν χαθεί τα ίχνη του. Ωστόσο, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η δήλωση εξαφάνισης στην αστυνομία έγινε από συγγενικό του πρόσωπο το Σάββατο 17 Αυγούστου.

Τις προηγούμενες ημέρες εκδόθηκε και Silver Alert για τον 44χρονο.

Μενέλαος Βάγγος - SIlver Alert
O Μενέλαος Βάγγος SIlver Alert

Το πρωί της Παρασκευής (23/08) ομάδες διάσωσης, κάτοικοι και εθελοντές συνέδραμαν για ακόμα μία μέρα στις προσπάθειες για τον εντοπισμό του 44χρονου. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η έρευνα που ξεκίνησε σήμερα το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Χρυσαυγής καλύπτει μια μεγάλη έκταση.

Ο αγνοούμενος κινούνταν στην ευρύτερη περιοχή, στο Τσοτύλι αλλά και στην Τ.Κ . Χρυσαυγής, όπου διαμένει ο δίδυμος αδερφός του.

Στις έρευνες αναζήτησης συμμετέχουν περισσότερα από 70 άτομα τα οποία ψάχνουν παντού, ακόμη και σε ακατοίκητα σπίτια και πηγάδια προκειμένου να εντοπίσουν οποιοδήποτε ίχνος του.

Ο 44χρονος δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα, το αυτοκίνητο και ένα κινητό τηλέφωνο του βρέθηκαν ήδη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ διαθέτει και ένα δεύτερο κινητό τηλέφωνο το οποίο οι αρχές ψάχνουν.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα