Φωτιά στο Κρανίδι: “Έχουν καεί αυλές σπιτιών” λέει στο NEWS 24/7 ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας

Διαβάζεται σε 2'
Φωτιά στο Κρανίδι: “Έχουν καεί αυλές σπιτιών” λέει στο NEWS 24/7 ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εφιαλτική είναι η κατάσταση στο Κρανίδι Αργολίδας, λόγω της μεγάλης φωτιάς που μαίνεται.

Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση στο μέτωπο της μεγάλης φωτιάς που έχει ξεσπάσει στο Κρανίδι Αργολίδας, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό και τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, Γιάννη Μαντζούνη, οι οποίοι μίλησαν στο NEWS 24/7.

Όπως τόνισε ο κ. Πτωχός, αυτή τη στιγμή έχουν επικεντρωθεί όλες οι δυνάμεις στην περιοχή, με τις φλόγες να έχουν κοπάσει σε ένα βαθμό, ωστόσο είναι ακόμη πολύ νωρίς προκειμένου να πούμε ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο.

«Όλη η περιοχή είναι χωρίς ρεύμα και υπάρχει έντονη ανησυχία για το βράδυ και την αυριανή ημέρα» τόνισε, επισημαίνοντας ότι οι κάτοικοι έχουν εκκενώσεις τον οικισμό μετά από σχετικό μήνυμα του 112.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Γιάννης Μαντζούνης, ανέφερε πως από την πρώτη στιγμή επιχειρούν έξι εναέρια μέσα και επίγειες δυνάμεις που προσπαθούν να ελέγξουν τη φωτιά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχουν καεί μεγάλες εκτάσεις γης και αυλές σπιτιών. «Όλη η φωτιά είναι εντός του οικισμού και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ηλεκτροδότηση».

«Η νύχτα θα είναι δύσκολη» κατέληξε, εκφράζοντας κι αυτός την ανησυχία του.

Σημειώνεται πως σε όλη την Πελοπόννησο υπάρχουν αυτή τη στιγμή 8-9 μέτωπα στα οποία επιχειρούν οι πυροσβέστες, ενώ τη ζωή του έχει χάσει ένας κτηνοτρόφος στην Ηλεία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα