Κρήτη: 51χρονος βίαζε ανήλικη, η οποία τον θεωρούσε πατέρα της

Κρήτη: 51χρονος βίαζε ανήλικη, η οποία τον θεωρούσε πατέρα της
’δεια αίθουσα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, την Τετάρτη 08 Ιουνίου 2011. Τρίωρη στάση εργασίας πραγματοποίησαν οι δικαστικοί υπαλλήλοι. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μειωμένη ποινή, σε σχέση με την πρωτόδικη απόφαση, επιβλήθηκε σε έναν 51χρονο, ο οποίος βίαζε 16χρονη. Η τελευταία τον θεωρούσε πατέρα της

Ποινή κάθειρξης 10 ετών επιβλήθηκε την Τετάρτη (24/09) από το Εφετείο Ανατολικής Κρήτης σε έναν 51χρονο, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τον βιασμό μίας ανήλικης, που τον θεωρούσε πατέρα της.

Το δράμα του 26χρονου, σήμερα, θύματος, ξεκίνησε το 2008, όταν πήγε στη Σητεία για να επισκεφτεί τον άνθρωπο που πίστευε ότι ήταν ο πατέρας της. Μετά από λίγο καιρό, ο 51χρονος την ανάγκασε να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του, απειλώντας την πως θα κάνει κακό σε αυτήν και τη μητέρα της αν αποκάλυπτε τίποτα. Έτσι συνέχισε την αποτρόπαια πράξη του.

Πέντε μήνες αργότερα, το 16χρονο τότε κορίτσι διαπίστωσε πως ήταν έγκυος και μίλησε σε μια φίλη της, η οποία την έπεισε να απευθυνθεί στις αρχές. Στο μεταξύ, απέβαλε, με το τεστ DNA να αποκαλύπτει ότι ο βιαστής της δεν ήταν ο βιολογικός της πατέρας, όπως πίστευε.

Σε πρώτο βαθμό ο 51χρονος είχε κριθεί ένοχος και του είχε επιβληθεί κάθειρξη 15 ετών.

Πληροφορίες από flashnews.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα