Κρήτη: Αντιεξουσιαστές ανέλαβαν την ευθύνη για τη φωτιά στη ΔΟΥ Ηρακλείου

Κρήτη: Αντιεξουσιαστές ανέλαβαν την ευθύνη για τη φωτιά στη ΔΟΥ Ηρακλείου
Φωτιά στη ΔΟΥ Ηρακλείου cretapost.gr

Βρέθηκαν οι υπεύθυνοι για τη φωτιά που ξέσπασε στη ΔΟΥ Ηρακλείου στα τέλη Δεκεμβρίου. Αντιεξουσιαστές εξήγησαν με ανακοίνωσή τους γιατί το έκαναν.

Ομάδα αντιεξουσιστών του Ηρακλείου φαίνεται πως είναι υπεύθυνοι για τη φωτιά που ξέσπασε σε κτίριο της εφορίας στα τέλη του Δεκεμβρίου προκαλώντας υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με το Cretapost.gr, με μία μακροσκελή ανακοίνωσή τους αναφέρουν τους λόγους που τους ώθησαν να βάλουν φωτιά στην εφορία λέγοντας πως η δράση τους «δεν αποτελεί εκδίκηση ή απάντηση αλλά μία υπενθύμιση».

Παράλληλα εξήγησαν και τον τρόπο με τον οποίον έβαλαν την φωτιά αναφέροντας πως «εισβάλαμε στον 1ο όροφο της εφορίας και αδειάσαμε μερικά μπιτόνια βενζίνη».

“Εξώσεις πρώτης κατοικίας τα ξημερώματα, με πάνοπλες δυνάμεις των μπάτσων να εκτελούν τις χυδαίες εντόλες των αφεντικών τους, φόροι, πανύψηλα ενοίκια , φουσκωμένοι λογαριασμοί ρεύματος , ακρίβεια σε τρόφιμα και καύσιμα, πενιχροί μισθοί ,ανασφάλιστη εργασία, ένσημα μισά και δώρα που τα επιστρέφεις στα χέρια των αφεντικών, κομμένες συντάξεις και ένα διαλυμένο σύστημα υγείας. Όλα αυτά μαζί συνθέτουν μια ασφυκτική καθημερινότητα μέσα στην οποία δε σου περισεύει καθόλου χρόνος για να ζήσεις” αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους και καταλήγουν: Αντιμέτωποι με αυτό το δυστοπικό παρόν, έχουμε δώσει χρόνια τώρα τη δική μας απάντηση. Αρνούμαστε να αναθέσουμε τις ζωές μας στα κρατικά σκυλιά είτε δεξία είτε αριστερά”.

Υπενθυμίζεται πως η φωτιά ξέσπασε την 20η Δεκεμβρίου 2022 σε γραφείο της Εφορίας στη Λεωφόρο Κνωσσού στο Ηράκλειο.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν μεγάλες καταστροφές στο γραφείο, όπου κόβονται διπλότυπα οίκοθεν, γίνονται διαγραφές, εκδίδονται ενημερότητες, γίνονται επιστροφές, βεβαιώσεις φόρων και συμψηφισμοί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα