Κρήτη: Δύο συλλήψεις για το φριχτό τροχαίο με θύμα συνταξιούχο αστυνομικό

Διαβάζεται σε 2'
EKAB Θεσσαλονίκη
EKAB SOOC

Εξελίξεις υπάρχουν για το τροχαίο που κόστισε τη ζωή σε έναν 61χρονο, στην Κρήτη.

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης για το τροχαίο, κατά το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας cretapost.gr, συνελήφθη ο 46χρονος οδηγός της νταλίκας αλλά και ο 55χρονος οδηγός του αγροτικού οχήματος.

Και οι δύο τελούν υπό κατάσταση σοκ, ωστόσο αναμένεται το πρωί του Σαββάτου να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Θρήνος για τον 61χρονο συνταξιούχο

Στο μεταξύ, θρήνος επικρατεί στους κόλπους της αστυνομίας για τον θάνατο του 61χρονου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, ο 61χρονος Γιάννης χθες, νωρίς το απόγευμα, την ώρα που κινούνταν επί του ΒΟΑΚ με τη μοτοσικλέτα του ένιωσε έντονη αδιαθεσία και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, στο ύψος του αεροδρομίου.

Το περιστατικό αντιλήφθηκε διερχόμενο αγροτικό που σταμάτησε στην άκρη του δρόμου ώστε να βοηθήσει τον άτυχο πρώην αστυνομικό.

Τότε όμως, ένας οδηγός νταλίκας – κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες – έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, έπεσε πάνω στα σταθμευμένα οχήματα και τα παρέσυρε μαζί με τον άτυχο δικυκλιστή.

Ο 61χρονος εγκλωβίστηκε κάτω από τη νταλίκα, ενώ στο σημείο έσπευσε δύναμη της πυροσβεστικής. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον άτυχο άνδρα, ενώ ο γιατρός και οι διασώστες του ΕΚΑΒ επιχείρησαν να κρατήσουν στη ζωή τον δικυκλιστή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα