Κρήτη: Φανάρι οδικής κυκλοφορίας είναι στραμμένο στο πεζοδρόμιο

Κρήτη: Φανάρι οδικής κυκλοφορίας είναι στραμμένο στο πεζοδρόμιο
Φανάρι στην Κρήτη CretaPost

Κυκλοφοριακό κομφούζιο σε δρόμο του Ηρακλείου Κρήτης καθώς φανάρι οδικής κυκλοφορίας είναι στραμμένο προς το πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα οι οδηγοί να μην γνωρίζουν πώς να κινηθούν.

Ένα ακόμη ελληνικό παράδοξο ήρθε να προστεθεί στη μακρά λίστα των απίστευτων και όμως αληθινών πραγμάτων και καταστάσεων που καθημερινά συμβαίνουν γύρω μας το τελευταίο διάστημα.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν εδώ και μερικές ώρες φωτογραφίες από δρόμο στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου ένα φανάρι οδικής κυκλοφορίας για τα οχήματα είναι στραμμένο προς το πεζοδρόμιο, ενώ φαίνεται να είναι δεμένο με πλαστικό καλώδιο για να μην πέσει.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα CretaPost, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα και τις εν λόγω φωτογραφίες, το συγκεκριμένο φανάρι βρίσκεται στην οδό Ιωνίας στο Ηράκλειο, ενώ καθημερινά επικρατεί χάος αφού κανείς οδηγός δεν μπορεί να καταλάβει πότε πρέπει να σταματήσει και πότε να ξεκινήσει.

Φανάρι στην Κρήτη CretaPost


Πολλοί φωτεινοί σηματοδότες στο Ηράκλειο πρέπει να αποκατασταθούν, αναφέρει η ιστοσελίδα, είτε γιατί κάποιοι ασυνείδητοι πολίτες τους βανδάλισαν, είτε λόγο παλαιότητας καταστράφηκαν.

Χαρακτηριστικές οι παρακάτω φωτογραφίες που δείχνουν ένα φανάρι που έχει σπάσει και κρέμεται στη λεωφόρο Κνωσού.

Φανάρι στην Κρήτη CretaPost

Φανάρι στην Κρήτη CretaPost

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα