Κρήτη: Λήξη συναγερμού – Βρέθηκε ο τουρίστας που είχε χαθεί στον Ψηλορείτη

Κρήτη: Λήξη συναγερμού – Βρέθηκε ο τουρίστας που είχε χαθεί στον Ψηλορείτη
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αίσιο τέλος στην επιχείρηση για τον εντοπισμό Γερμανού τουρίστα τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Κυριακή στον Ψηλορείτη.

Αίσιο τέλος έλαβαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου τουρίστα στον Ψηλορείτη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν χθες, Κυριακή.

Ο 35χρονος Γερμανός βρέθηκε από δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας σε δύσβατο σημείο στον Ψηλορείτη. φαίνεται πως είναι καλά στην υγεία του αν και με εμφανή τα σημάδια της ταλαιπωρίας.

Ο Γερμανός τουρίστας έφυγε έφυγε το πρωί της Κυριακής από το ξενοδοχείο όπου διέμενε, πήγε μέχρι τη Νίδα με το αυτοκίνητό του και συνέχισε πεζός με στόχο να ανέβει το βουνό.

Όπως αναφέρει το Cretapost, ο 35χρονος συνειδητοποίησε ότι έχει χαθεί με αποτέλεσμα να στείλει φωτογραφίες από το σημείο όπου είναι στον αδερφό του που ζει στη Γερμανία και να τον ενημερώσει για την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει.

Ο αδερφός του, αφού είδε τις φωτογραφίες, προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τον 35χρονο αλλά διαπίστωσε πως το κινητό του ήταν κλειστό.

Εν συνεχεία ενεργοποιήθηκαν οι αρχές και στήθηκε μεγάλη επιχείρηση με την συνδρομή της πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, της αστυνομίας και των ΤΑΕ για τον εντοπισμό του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα