Κρήτη: Ποινική δίωξη σε 70χρονο Βρετανό για βιασμό της κόρης του

Κρήτη: Ποινική δίωξη σε 70χρονο Βρετανό για βιασμό της κόρης του
Βιασμός iStock

Μια 34χρονη τουρίστρια από την Βρετανία πήγε στο ΑΤ Χερσονήσου προκειμένου να καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού. Συνελήφθη ο πατέρας της.

Μια ακόμη σοκαριστική υπόθεση φαίνεται πως σημειώθηκε στην Κρήτη, με πρωταγωνιστή έναν 62χρονο Βρετανό τουρίστα ο οποίος φέρεται να βίασε την ίδια του την κόρη στα Μάλια.

Ειδικότερα, μια 34χρονη τουρίστρια από την Βρετανία φέρεται να πήγε το απόγευμα της Πέμπτης 9 Ιουνίου στο ΑΤ Χερσονήσου προκειμένου να καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού, όσο ήταν μεθυσμένη, χωρίς να μπορεί να υποδείξει, σύμφωνα με πληροφορίες, τον δράστη λόγω μέθης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του neakriti.gr, για περισσότερα από δυο 24ωρα οι αστυνομικοί της περιοχής εξέτασαν υλικό από τις κάμερες, ερευνώντας παράλληλα τα διαθέσιμα στοιχεία. Από υλικό που έχουν ήδη συλλέξει οι Αρχές από κάμερες ασφαλείας του τελευταίου χρονικά μπαρ όπου φέρονται να διασκέδαζαν πατέρας και κόρη, φαίνεται ο 70χρονος, ο οποίος φορούσε άσπρα ρούχα, να προβαίνει σε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος της κόρης του, η οποία φαίνεται να αντιδρά ενοχλημένη.

Επίσης, από το εν λόγω υλικό γίνεται αντιληπτό ότι τόσο η καταγγέλλουσα, όσο και ο πατέρας της φέρονται να είναι εμφανώς μεθυσμένοι.

Ο 70χρονος αρνείται την αποτρόπαια κατηγορία που του αποδίδεται και φέρεται να ισχυρίζεται ότι επ’ ουδενί δεν θα μπορούσε να έχει κάνει κάτι τέτοιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, και η 34χρονη φέρεται να υποστηρίζει ότι αποκλείεται το άτομο που τη βίασε, να ήταν ο ίδιος της ο πατέρας.

Ο 70χρονος βρετανός οδηγήθηκε σήμερα Σάββατο σιδηροδέσμιος στον εισαγγελέα Ηρακλείου ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας αποφεύγει να πει το παραμικρό στους αστυνομικούς, πέρα από το ότι δεν είναι αυτός το άτομο που βίασε την κόρη του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος δεν ήθελε δικηγόρο, ωστόσο, όπως προβλέπεται από το νόμο, αναμένεται να του διοριστεί αυτεπάγγελτα συνήγορος υπεράσπισης από τις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Ας σημειωθεί, τέλος, ότι κατά την πρώτη -μη επίσημη- ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε η 34χρονη, φέρεται όντως να φέρει σημάδια βιασμού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα