Κρήτη: Σε υπόθεση πορνογραφίας με ανήλικη εξετάστηκε το 2022 ο λυράρης – Ξεσπούν οι γονείς του 15χρονου

Κρήτη: Σε υπόθεση πορνογραφίας με ανήλικη εξετάστηκε το 2022 ο λυράρης – Ξεσπούν οι γονείς του 15χρονου
Σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου Getty Images/iStockphoto

Γνωστός στις αρχές για υπόθεση κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, φέρεται να είναι ο 66χρονος λυράρης. Την παραδειγματική τιμωρία του, ζητούν οι γονείς του ανήλικου αγοριού.

Προθεσμία για την απολογία του ζήτησε και έλαβε ο 66χρονος λυράρης που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ένα ανήλικο αγόρι στο Ηράκλειο.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το neakriti.gr, η περίπτωση αυτή φαίνεται πως δεν ήταν η μόνη για την οποία απασχόλησε τις Αρχές.

Τον Δεκέμβριο του 2022 ο κατηγορούμενος είχε κληθεί να καταθέσει στις Αρχές και για μία ακόμα υπόθεση κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι.

“Να τιμωρηθεί το ανθρωπόμορφο τέρας” – Ξεσπούν οι γονείς του ανήλικου

Στο μεταξύ, συγκλονισμένοι και εξοργισμένοι εμφανίζονται οι γονείς του ανήλικου αγοριού, ζητώντας την τιμωρία του 66χρονου κατηγορούμενου.

“Σας παρακαλούμε να προστατεύσετε το παιδί μας και να επιδείξετε την ίδια ευαισθησία με αυτήν που επέδειξαν οι Αρχές. Αυτήν την στιγμή προέχει το παιδί. Είναι πάνω απ’ όλα το παιδί μας.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και ζητάμε όλοι μας και πρώτα – πρώτα το παιδί μας, την παραδειγματική τιμωρία αυτού του ανθρωπόμορφου τέρατος. Ας ανοίξουν τα στόματα κι ας φανερωθεί όλη η αλήθεια επιτέλους”, δήλωσαν στο Mega.

“Λυτρώθηκα” λέει ο 15χρονος – Το συγκλονιστικό μήνυμά του

Ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος, κ. Γεώργιος Κοκοσάλης, μίλησε στην ΕΡΤ Ηρακλείου, μεταφέροντας όσα του είπε το παιδί και η μητέρα του.

Ο 15χρονος δηλώνει σήμερα λυτρωμένος και παροτρύνει άλλα παιδιά, που βρίσκονται ή έχουν βρεθεί στην θέση του, να σπάσουν την σιωπή τους και να ανοίξουν τα στόματά τους… Να νικήσουν τον φόβο τους και να λυτρωθούν.

«Τώρα που το έβγαλα από μέσα μου νιώθω λυτρωμένος. Εγώ βρήκα το κουράγιο και το έκανα… Ας το κάνουν κι αλλά παιδιά, είμαι σίγουρος πως κι άλλοι ξέρουν !», είναι το μήνυμα που στέλνει σήμερα ο 15χρονος.

Την ίδια ώρα, και η μητέρα του ζητά να δοθούν στην δημοσιότητα τα στοιχεία του 66χρονου για να προστατευτούν και άλλα παιδιά.

«Να ανοίξουν τα στόματα, να μιλήσουν τα παιδιά που ενδεχομένως έχουν βρεθεί σε ανάλογη θέση… Θα πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 66χρονου, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου», λέει η μητέρα του θύματος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα