Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση η 22χρονη που ενεπλάκη στο πολύνεκρο τροχαίο

Διαβάζεται σε 1'
Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση η 22χρονη που ενεπλάκη στο πολύνεκρο τροχαίο
zarpanews.gr

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 22χρονη που ενεπλάκη στη φονική σύγκρουση ενός ΙΧ με τουριστικό βαν, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις νεαροί. Το χρονικό του τραγικού τροχαίου.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται διασωληνωμένη η 22χρονη που ήταν μεταξύ των επιβαινόντων του ΙΧ που συγκρούστηκε με τουριστικό mini bus στην Κρήτη.

Οι γιατροί έκριναν απαραίτητο να εισαχθεί στη ΜΕΘ, καθώς υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με την κατάστασή της να κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό συμβάν συνέβη το πρωί του Σαββάτου (17/08) όταν τουριστικό mini bus συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να χάσουν τη ζωή του τρία άτομα που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα, ηλικίας από 18 έως 23 ετών.

Οι επιβαίνοντες του mini bus, μεταξύ των οποίων μία οικογένεια με μικρά παιδιά, δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων για προληπτικούς λόγους.

Η Τροχαία ΒΟΑΚ έχει αναλάβει την έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, προσπαθώντας να ρίξει φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό συμβάν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα