Κρήτη: “Βάφτισε” τροχαίο τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Διαβάζεται σε 1'
Θύμα ενδοοικογενειακής βίας (φωτογραφία αρχείου)
Θύμα ενδοοικογενειακής βίας (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Κρήτη, με το ζευγάρι να λέει αρχικά ότι τα τραύματα ήταν από τροχαίο, χωρίς να πείσει κανέναν.

Η παρατηρητικότητα των γιατρών στο ΤΕΠ του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου στην Κρήτη έφερε στην επιφάνεια ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα μία 26χρονη.

Η 26χρονη κοπέλα και ο 20χρονος σύντροφός της αρχικά κάλεσαν σε βοήθεια το ΕΚΑΒ αναφέροντας ότι είχαν εμπλακεί σε τροχαίο στα Μάλια.

Όπως όμως αναφέρει το Cretalive, οι γιατροί του νοσοκομείου διαπίστωσαν ότι τα τραύματα στο πρόσωπο και το το κεφάλι της κοπέλας δεν θα μπορούσαν να είχαν προκληθεί από τροχαίο, ενώ στο δεξί χέρι του 20χρονου, σύμφωνα με πληροφορίες, εντόπισαν ένα έντονα κόκκινο σημείο.

Όπως έγινε γνωστό, το νεαρό ζευγάρι, που εργαζόταν στην ίδια δουλειά, βρέθηκαν σε χώρο διασκέδασης. Εκεί εθεάθη και ο πρώην σύντροφος της κοπέλας. Το ζευγάρι έφυγε από το μαγαζί και τότε, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 20χρονος χτύπησε τη σύντροφό του με μπουνιά στο πρόσωπο.

Τα τραύματα της κοπέλας ήταν σοβαρά, γι’ αυτό και αποφάσισαν να καλέσουν σε βοήθεια. Στο νοσοκομείο ο 20χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του.

Ο 20χρονος αύριο αναμένεται να βρεθεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα