Κρήτη: “Βροχή” από μπαλοθιές σε βάφτιση – Μάζευαν κάλυκες σε σακούλες

Διαβάζεται σε 2'
Σφαίρες (φωτογραφία αρχείου)
Σφαίρες (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

«Βροχή» έπεσαν οι μπαλοθιές κατά τη διάρκεια βάπτισης, έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης σε χωριό του Ηρακλείου Κρήτης, το βράδυ του Σαββάτου. Δύο συλλήψεις.

 

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι διωκτικές αρχές στο Ηράκλειο Κρήτης μετά την «καταιγίδα» από σφαίρες, το βράδυ του Σαββάτου, στη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης, και συγκεκριμένα δεξίωσης βάπτισης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalivenews.gr, μετά από έρευνα στο χώρο που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, συνελήφθησαν από το αρμόδιο Β’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου ο 36χρονος ιδιοκτήτης του χώρου και ο 55χρονος πατέρας του παιδιού που βαφτίστηκε.

Οι αστυνομικοί φέρεται, δε, να εντόπισαν και να κατάσχεσαν 20 κενά φυσίγγια.

Στη συνέχεια, με εισαγγελική εντολή, αφέθηκε ελεύθερος ο ιδιοκτήτης, ο οποίος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, γιατί ήταν απορροφημένος στο να εξυπηρετήσει τον κόσμο που βρισκόταν στην εκδήλωση.

Ο 55χρονος πατέρας παραμένει υπό κράτηση και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίζεται αφορά σε παραβάσεις του νόμου περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς.

Σοκαριστικές μαρτυρίες

Όπως υπογραμμίζει το τοπικό Μέσο, αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως επί μεγάλο χρονικό διάστημα έπεφταν χιλιάδες σφαίρες, στο κέντρο διασκέδασης που βρίσκεται έξω από ορεινό χωριό του Ηρακλείου, και στο οποίο βρέθηκαν εκατοντάδες προσκεκλημένοι.

Λόγω των συνεχών πυροβολισμών, κάποιοι επέλεξαν να αποχωρήσουν, φοβούμενοι τόσο για τη σωματική ακεραιότητα των ιδίων όσο και των παιδιών τους. Σημειωτέον πως, όπως αναφέρουν, από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές όσων συνέβησαν, με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν πως χρειάστηκαν… σακούλες προκειμένου να μεταφερθούν οι κάλυκες που έπεσαν στο έδαφος.

CRETALIVENEWS.GR

CRETALIVENEWS.GR

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα