Λαμία: Φωτιά σε εργοστάσιο που εμπλέκεται στην πρόσφατη μαζική δηλητηρίαση μαθητών

Διαβάζεται σε 2'
Λαμία: Φωτιά σε εργοστάσιο που εμπλέκεται στην πρόσφατη μαζική δηλητηρίαση μαθητών
lamianow.gr

Φωτιά προκλήθηκε στο εργοστάσιο που ετοίμασε τα σχολικά γεύματα σε μαθητές από τα οποία προκλήθηκε μαζική δηλητηρίαση στη Λαμία.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή της Λαμίας. Ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και δυνάμεις της 7ης ΕΜΑΚ κατευθύνονται στο εργοστάσιο ενώ καλούνται να συνδράμουν πυροσβεστικές δυνάμεις από όλη την περιοχή.

Το συγκεκριμένο εργοστάσιο είχε ετοιμάσει πριν από δυο ημέρες τα σχολικά γεύματα από τα οποία προκλήθηκε μαζική τροφική δηλητηρίαση σε μαθητές σχολείων της περιοχής.

lamianow.gr

Πληροφορίες που μεταδίδει το lamianow.gr αναφέρουν ότι υπάρχουν ζητήματα με τις δεξαμενές αερίου που σκάνε και υπάρχει φόβος για ολοκληρωτική καταστροφή των εγκαταστάσεων. Δεν υπάρχει ακόμη ενημέρωση για εγκλωβισμένα άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης μετέβησαν στο νοσοκομείο Λαμίας το βράδυ της Πέμπτης (16/5) δεκάδες μαθητές σχολείων, στα οποία διανέμονται γεύματα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaNow, επικαλούμενο στοιχεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης, τα κρούσματα ανήλθαν σε 63 και από τα 7 σχολεία όπου παρουσιάστηκε το πρόβλημα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ακριβώς τον αριθμό των ατόμων που ασθένησαν, αφού τα σχολικά γεύματα διανέμονται μεν στα σχολεία αλλά οι μαθητές τα καταναλώνουν στο σπίτι τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα