Λαμία: Τρελή πορεία οδηγού που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου – Μια ελαφρά τραυματίας

Λαμία: Τρελή πορεία οδηγού που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου – Μια ελαφρά τραυματίας
lamianow.gr

Οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να κόψει δύο δέντρα, να παρασύρει μηχανάκι και να τραυματίσει ελαφρά μια κοπέλα στο κέντρο της Λαμίας. Συνελήφθη από την αστυνομία.

Αναστάτωση προκλήθηκε στο κέντρο της Λαμίας το αργά βράδυ του Σαββάτου (10/10), όταν οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με το lamianow.gr ο 23χρονος οδηγός φέρεται να ανέπτυξε ταχύτητα στην οδό Υψηλάντη λίγο πριν την Πλατεία Ελευθερίας με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σταματήσει το όχημα και στη συνέχεια να ανέβει στο πεζοδρόμιο.

Λόγω της ταχύτητας που είχε το αυτοκίνητο έκοψε δύο δέντρα που υπήρχαν στο σημείο ενώ παρέσυρε και ένα μηχανάκι από το κατάστημα εστίασης που ήταν σταθμευμένο στο σημείο.

Από την τρελή πορεία του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά μία νεαρή κοπέλα.

Ο 22χρονος άνδρας σύμφωνα με τις ίδιες πληρωφορίες συνελήφθη άμεσα. Οι αστυνομικοί μάλιστα τον υπέβαλαν σε αλκοτέστ και διαπίστωσαν ότι δεν είχε πιει.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν η αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρουν τόσο το νεαρό οδηγό όσο και την κοπέλα στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Τροχαία Λαμίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα