Λάρισα: Σε σοβαρή κατάσταση η 43χρονη αστυνομικός – Το τηλεφώνημα του Οικονόμου

Λάρισα: Σε σοβαρή κατάσταση η 43χρονη αστυνομικός  – Το τηλεφώνημα του Οικονόμου
Γυναίκα Αστυνομικός (φωτογραφία αρχείου) iStock

"Την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του Σώματος στην πορεία της αποθεραπείας της" ευχήθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου στην Αστυνομικό, που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της.

Στην 43χρονη αστυνομικό, θύμα ενδοοικογενειακής βίας, η οποία νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, τηλεφώνησε το πρωί της Παρασκευής (4/8), ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου μίλησε μαζί της, της ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και της εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του Σώματος στην πορεία της αποθεραπείας της.

Η τηλεφωνική επικοινωνία έγινε παρουσία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγου Λ. Μαυρόπουλου, ενώ παράλληλα ο υπουργός ενημερώθηκε από τον διοικητή του Νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας της.

Όπως αναφέρει, επιπροσθέτως, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη:

“Η δραστική αντιμετώπιση φαινομένων ενδοοικογενειακής βίας αποτελεί πάγια προτεραιότητα της Κυβέρνησης. Διαθέτουμε, πια, το απαραίτητο νομικό οπλοστάσιο και τους υποστηρικτικούς θεσμούς για να περιορίσουμε στο ελάχιστο δυνατό τέτοιου είδους φαινόμενα”.

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Όπως μετέδωσε το onlarissa.gr, η 43χρονη αστυνομικός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, με χτυπήματα στο κεφάλι και την κοιλιακή χώρα ενώ το απόγευμα της Πέμπτης (3/8) υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, για να αντιμετωπιστούν τα τραύματα στην κοιλιακή χώρα. Όπως έγινε γνωστό, από τον άγριο ξυλοδαρμό υπέστη και ρήξη νεφρού.

Εκτός της νοσηλείας, δέχεται και ψυχολογική υποστήριξη τόσο η ίδια όσο και τα ανήλικα παιδιά της.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (3/8) στο σπίτι του ζευγαριού. Όλα ξεκίνησαν όταν η 43χρονη Αστυνομικός ζήτησε από τον σύζυγό της να χωρίσουν. Τότε ο 52χρονος επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης άρχισε να τη χτυπά με μανία.

Γείτονες που άκουσαν τον άγριο καβγά ειδοποίησαν τις Αρχές και ο δράστης συνελήφθη.

Ο άνδρας οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή αλλά ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα (7/8). Αν και αρχικά είχαν απαγγελθεί κατηγορίες σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία, εξετάζοντας το ιστορικό της υπόθεσης οι εισαγγελικές αρχές άσκησαν σε βάρος του ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα