LG FM37

LG FM37

Το πρώτο touch screen MP3 Player της LG απέδειξε το ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα στο σχεδιασμό κερδίζοντας ένα από τα διάσημα Red dot Design Awards.

Το πρώτο touch screen MP3 Player της LG απέδειξε το ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα στο σχεδιασμό κερδίζοντας ένα από τα διάσημα Red dot Design Awards. Διαθέτοντας κομψό και σέξυ design, το FM37 έχει μόλις 51.5mm πλάτος, 90mm ύψος και 9.9mm πάχος, ενώ με την touch screen LCD οθόνη του κινητοποιεί τις αισθήσεις του χρήστη.



Η εφαρμογή αισθητήρων αφής σε ηλεκτρονικές συσκευές έχει γίνει τάση στη βιομηχανία, με την υψηλή τεχνολογία να συναντά την συναισθηματική πλευρά του καταναλωτή.



Έτσι η έγχρωμη αυτή και πλήρης λειτουργιών οθόνη αφής του LG FM37 φέρνει τον απόλυτο έλεγχο στα ακροδάχτυλα του χρήστη, απλά τραβώντας (drag), κάνοντας click και χρησιμοποιώντας την κυλιόμενη λειτουργία στην 2.4 ιντσών TFT LCD οθόνη του.



Η όλη ιδέα για την προσαρμογή animation γραφικών στο λογισμικό του χρήστη καθώς και για την έξυπνη οθόνη αφής, ξεκίνησε από το Κέντρο Σχεδιασμού της LG στο Μιλάνο, προσδίδοντάς ένα ευρωπαϊκό στυλ απλότητας αλλά και αισθησιασμού.



Το νέο MP3 είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο, δημιουργώντας έτσι τη γυαλιστερή εμφάνιση που ταιριάζει σε μια συσκευή υψηλής τεχνολογίας, η οποία υποστηρίζει MPEG 4, video playback καθώς και όλους τους δημοφιλείς τύπους αρχείων ήχου, όπως MP3, WMA, OGG and ASF. Το FM37 είναι εξοπλισμένο με μνήμη Flash 2GB/4GB, ενώ υποστηρίζει και FM Radio/ FM recorder.



Τέλος οι χρήστες μπορούν να βλέπουν βίντεο τριών ωρών ή να ακούν μουσική είκοσι ωρών ανάμεσα σε δύο φορτίσεις, ενώ διαθέτει και υψηλής ταχύτητας μεταφορά αρχείων μέσω του USB 2.0.




Βίντεο



Δείτε το καταπληκτικό διαφημιστικό σποτ για το νέο MP3 player της LG




Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα