LG KF510

LG KF510

Το 2008 είναι το έτος για τη δημιουργία ενός νέου σχεδιαστικού προτύπου για τα κινητά τηλέφωνα και η LG θέτει και πάλι τον πήχη ψηλά.

Το 2008 είναι το έτος για τη δημιουργία ενός νέου σχεδιαστικού προτύπου για τα κινητά τηλέφωνα και η LG θέτει και πάλι τον πήχη ψηλά.Η LG ανήγγειλε πρόσφατα την άφιξη του LG KF510 στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικά λεπτό και λειτουργικά σχεδιασμένο κινητό τηλέφωνο. Οι ευδιάκριτες χρωματικές διαβαθμίσεις του σε επιλογές Stardust Dark Grey και SunShine Red σε ολόκληρη την εξωτερική μεταλλική επιφάνεια κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους σε κινητό τηλέφωνο, χαρίζοντάς του μια εκθαμβωτική, σοφιστικέ εμφάνιση που προσδίδει στυλ και συμπληρώνει με άποψη το status του ιδιοκτήτη του.








Παράλληλα η μετακίνηση του μηχανισμού slide από την πίσω πλευρά, στις πλαϊνές πλευρές του τηλεφώνου, αφήνει έξω τη σκόνη, καθιστώντας ταυτόχρονα το KF510 «άτρωτο» ακόμα και από ανεπιθύμητες πτώσεις, ενώ τα μόλις 10,9 χιλ. πάχους του προσδίδουν ένα απόλυτα λείο και κομψό φινίρισμα.



Ένα απαλό άγγιγμα αρκεί για να ενεργοποιήσει τα φώτα LED του touchpad, που επιτρέπουν την πλοήγηση στο animated πολυλειτουργικό μενού με τη χρήση του νέου συστήματος «Interactive Touch Lighting».



Εκτός από το μοντέρνο σχεδιασμό, το νέο κινητό της LG είναι «εξοπλισμένο» και με πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά. Το LG KF510 επιτρέπει στο χρήστη να απολαύσει την φωτογραφική μηχανή του των 3MP με power flash και χρόνο απόκρισης ένα δευτερόλεπτο.



Με το προηγμένης τεχνολογίας MP3 player, ο χρήστης μπορεί αυτόματα να ταξινομήσει τη μουσική σε play lists ή κατηγορίες. Αυτές οι λειτουργίες υποστηρίζονται από μια μακράς διάρκειας μπαταρία με σύστημα αυτόματου ελέγχου φωτεινότητας (ALC) για εξοικονόμηση ενέργειας.



Το 2008 είναι το έτος για τη δημιουργία ενός νέου σχεδιαστικού προτύπου για τα κινητά τηλέφωνα και η LG θέτει και πάλι τον πήχη ψηλά. Με μοντέλα όπως το LG Chocolate, το Shine και το Prada, η LG έχει καθιερωθεί ως ηγέτης σε αυτόν τον τομέα και το LG KF510 έρχεται να συμπληρώσει με τρόπο μοναδικό το προϊοντικό της portfolio.



Δείτε το βίντεο της παρουσίαση του στη διεθνή έκθεση της Βαρκελώνης.








Το LG KF510 θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από αρχές Μαΐου.



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα